Μενέντεθ: «Ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού»

Μενέντεθ: «Ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού»

Σημαντική για την αυτοπεποίθηση της ομάδας χαρακτήρισε τη νίκη απέναντι στον Αήττητο Σπάτων ο Ισπανός αμυντικός.

Στην καλή ψυχολογία που θα φέρει στον Άρη η επιστροφή στις νίκες με το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Αήττητο Σπάτων στάθηκε ο Άλεξ Μενέντεθ στις δηλώσεις του μετά το ματς. Ο 27χρονος αριστερός μπακ τόνισε πως οι δοκιμές παικτών θα βοηθήσουν την ομάδα για τη συνέχεια.

Η αρχική τοποθέτηση του Ισπανού: «Το παιχνίδι ήταν χωρισμένο σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος μας κόστισε λίγο μέχρι να πάρουμε την κυριαρχία του παιχνιδιού. Η ομάδα ήταν αρκετά κλειστή και δεν βρίσκαμε κενά για να περάσουμε την μπάλα στη περιοχή του αντιπάλου. Γενικά, ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, κάτι που φάνηκε στο δεύτερο μέρος. Θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι σε σχέση με τα άλλα αποτελέσματα, σε μια δύσκολη εβδομάδα».

Για αν βοηθάει στην ψυχολογία η νίκη: «Ήταν πολύ σημαντικό για όλους μας να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Κυρίως γιατί μέρος του ρόστερ που έπαιξε σήμερα, δεν αγωνίζεται συχνά. Όλοι οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν να παίζουν περισσότερο. Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό και για αυτούς που έπαιξαν, όσο και για αυτούς που δεν έπαιξαν. Θα μας βοηθήσει για το επόμενο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ