ΠΑΣ Γιάννινα – Θύελλα Καμαρίου 3-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Θύελλα Καμαρίου 3-0

Επίδειξη δύναμης έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στην Θύελλα Καμαρίου, την οποία διέλυσε με 5-0 για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

Καμία δυσκολία δεν αντιμετώπισε ο ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στην Θύελλα Καμαρίου, της οποίας επικράτησε με 5-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Γιάννης Λουκίνας, ο οποίος πέτυχε 4 γκολ στην πρώτη του φετινή εμφάνιση, ενώ σκόραρε και ο Σκόνδρας.

Η ανωτερότητα της ηπειρώτικης ομάδας φάνηκε από την αρχή του αγώνα, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο Λουκίνας με όμορφη κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Κακούμπα, άνοιξε το σκορ. Στο 31′, ο Έλληνας επιθετικός έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και της ομάδας του, σκοράροντας από κοντινή απόσταση.

Δέκα λεπτά αργότερα ο 27χρονος ολοκλήρωσε το χατ τρικ του, σκοράροντας μέσα από τη μικρή περιοχή, με τον τερματοφύλακα της Θύελλας να είναι εξουδετερωμένος.

Ίδιο έργο και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενος να μην μπορούν να αντιδράσουν σε καμία περίπτωση και τους παίκτες του ΠΑΣ να είναι ασταμάτητοι. Στο 68ο λεπτό ο Σκόνδρας με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ (4-0), ενώ στο 71′ ο Λουκίνας ολοκλήρωσε το καρέ των γκολ του με νέα κεφαλιά, γράφοντας το τελικό 5-0.

Έτσι ο ΠΑΣ έφτασε τους 6 βαθμούς και την 1η θέση του 8ου ομίλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία θέση δίχως βαθμό.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΣ Γιάννινα 6

Ατρόμητος 3

Ηρακλής 3

Θύελλα Καμαρίου 0

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Νεόφυτος, Σκόνδρας, Ευαγγέλου, Κακούμπα, Κάστρο, Αποστολόπουλος, Βιδάλ, Γιάκος, Κούζικ, Λουκίνας, Παμλίδης.

Θύελλας Καμαρίου: Τσουκαλάς, Λύγνος, Γελαδάρης, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Γιάννης, Σιμίτσης, Ζενελάρι, Αρβανίτης, Μαυρομάτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ