Ζήτημα για την κατάσταση των γηπέδων στο Κύπελλο έθεσε ο Αστέρας

Ζήτημα για την κατάσταση των γηπέδων στο Κύπελλο έθεσε ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας την Παρασκευή (02/11) έθεσε θέμα αναφορικά με την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων στα παιχνίδια του Κυπέλλου!

Κατά τη σημερινή (02/11) συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League, ο Αστέρας Τρίπολης, μέσω του προέδρου του, κ. Γιώργου Μποροβήλου, έθεσε μεγάλο θέμα για τους αγωνιστικούς χώρους του Κυπέλλου Ελλάδος. Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που τίθεται προς συζήτηση αυτό το ζήτημα.

Οι Αρκάδες έχουν και στο παρελθόν διαμαρτυρηθεί, ενώ τα προηγούμενα χρόνια λόγω των παραπόνων που εξέφραζαν οι ΠΑΕ, είχε αποφασιστεί/συμφωνηθεί ότι πλέον οι αγώνες Κυπέλλου θα γίνονται σε αγωνιστικούς χώρους προδιαγραφών πρωταθλήματος Super League.

Κρίνοντας από τις δύο πρώτες αγωνιστικές του θεσμού, δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Για παράδειγμα το Τρίκαλα-Αστέρας Τρίπολης ή το Παναχαϊκή-Ολυμπιακός έγιναν σε απαράδεκτους αγωνιστικούς χώρους που περισσότερο παρέπεμπαν σε αγώνες τοπικού πρωταθλήματος, παρά σε αγώνες της κορυφαίας κατηγορίας.

Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο που διεξήχθη το Παναχαϊκή – Ολυμπιακός έμοιαζε με… χωράφι, με τους Ερυθρόλευκους να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου αφού υπήρχε κίνδυνος και για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Ακατάλληλος ήταν ο αγωνιστικός χώρος και στο γήπεδο που χρησιμοποιούν ως έδρα τα Τρίκαλα, με τους ανθρώπους του Αστέρα να εκφράζουν τα παράπονά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ