Λουτσέσκου : «Κερδίσαμε και παίκτες»

Λουτσέσκου : «Κερδίσαμε και παίκτες»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την παρουσία αρκετών ποδοσφαιριστών στη νίκη επί του Αιγινιακού, την οποία χαρακτήρισε ως μια καλή προπόνηση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αρχικά σχολίασε για το τι κέρδισε ο ΠΑΟΚ από τη νίκη: «Ήταν μια καλή προπόνηση, καταφέραμε να δώσουμε σε κάποιους παίκτες αγωνιστικά λεπτά, όπως ο Μοαυρίσιο. Για τους παίκτες που σκόραραν, δηλαδή για τους Πρίγιοβιτς, Ελ Καντουρί και Σάχοφ ήταν σημαντικό. Ειδικά, όμως, για τον Λημνιό που πέτυχε κι αυτός γκολ, είναι πολύ σημαντικό να παίρνει τέτοιου είδους παιχνίδια μέσα στη σεζόν. Πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός, όλοι θέλουν να παίξουν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Πασχαλάκη αλλά και τον Πούγγουρα που δεν του δόθηκε ευκαιρία μέχρι τώρα να αγωνιστεί. Αν και δεν υπήρξε κάτι ιδιαίτερο, είχαμε πράγματα για να κερδίσουμε».

Για το ντεμπούτο του Βρακά: «Είναι από τους πιο ταλαντούχους παίκτες των Ακαδημιών. Δεν είναι μόνο το ταλέντο που έχει σημασία, αλλά η νοοτροπία και η εκπαίδευση. Τώρα ξεκινάει το πιο δύσκολο στάδιο…»

Για το γεγονός ότι επέλεξε να μιλήσει πριν τον αγώνα με την Ξάνθη: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και με την Ξάνθη αλλά και τα επόμενα. Δεν μπορώ να πω ότι είναι το πιο σημαντικό. Ένιωσα ότι έπρεπε να κάνω αυτή την κουβέντα, είναι πράγματα που αφορούν μόνο τα αποδυτήρια. Ακόμα κι αν κάναμε ένα καλό παιχνίδι με τον Πανιώνιο έπρεπε να το κερδίσουμε. Έχουμε κάνει φανταστικά παιχνίδια στην έδρα μας, όμως εκτός δεν έχουμε μαζέψει τόσους πόντους, όμως αξίζαμε τουλάχιστον μία νίκη. Αυτή είναι η ζωή ενός συνόλου. Κάναμε μια ανάλυση για το ματς με τον Πανιώνιο, για να βοηθήσουμε την ομάδα να πάει πιο ψηλά».

Για τις ευκαιρίες που περιμένουν οι παίκτες για να αγωνιστούν: «Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιείται. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν αργά ή γρήγορα. Είχαμε μια κουβέντα με τον Κάνιας παλιότερα, όταν περνούσε μια δύσκολη στιγμή. Πέρυσι ήταν από τους καλύτερους, ενώ εγώ τον βρήκα τραυματία. Του εξήγησα πως πρέπει να προπονείται στο 150% και να περιμένει την ευκαιρία του και να που ήρθε. Αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαίρου, υπάρχει μια μεγάλη χρονιά κι ο καθένας θα πρέπει να είναι έτοιμος να ενταχθεί στο σύνολο. Το θέμα είναι η ισορροπία κι αυτό μας στοίχισε μετά το γκολ που δεχθήκαμε με τον Πανιώνιο».

Για τον Λεβέκ: «Δεν ξέρω τι να πω και δεν έχω απάντηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ