Χωρίς δέκα βασικούς η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης

Χωρίς δέκα βασικούς η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης

Το γεγονός ότι ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, επέτρεψε στο Γιώργο Παράσχο να αφήσει εκτός αποστολής τους δέκα από του 11 παίκτες που ξεκίνησαν κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Αστέρα Τρίπολης αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στις Σέρρες για την 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας το απόγευμα της Τρίτης (18/12, 17:15). Ωστόσο οι Αρκάδες δεν έχουν το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, δεδομένου ότι έχουν πάρει όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά στον όμιλο τους, όπου βρίσκονται επίσης με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τα Τρίκαλα.

Ο Γιώργος Παράσχος αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αυτή για να δώσει την ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες, αφήνοντας μάλιστα εκτός αποστολής 10 από τους 11 που ξεκίνησαν στο τελευταίο ματς της Super League με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Ο λόγος για τους Παπαδόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Πασαλίδη, Κυριακόπουλο, Κώτσιρα, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσά και Μανιά.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Ζορμπάς, Χριστόπουλος, Κάρδαρης, Μαρτίνεθ, Μιχελής, Φωτόπουλος, Βαλιέντε, Μπελόκ, Ρόλε, Σάλας, Τσιλιανίδης, Φερνάντεθ, Μπαστιάνος, Αλμπάνης, Δουβίκας, Τερεζίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ