Ολυμπιακός: Με πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα στο Κύπελλο

Ολυμπιακός: Με πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα στο Κύπελλο

Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν αύριο τον Άρη Αβάτου για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου στο Κύπελλο και ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει πολλές αλλαγές. Με πολλά νέα πρόσωπα και παίκτες από την ομάδα Νέων η αποστολή των πειραιωτών

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην Ξάνθη τον Άρη Αβάτου την Τετάρτη το μεσημέρι, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου. Οι ερυθρόλευκοι κάνουν το πρωί της Τρίτης την προπόνηση τους στο Ρέντη και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για την Ξάνθη. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι πως στην σημερινή προπόνηση των πειραιωτών παίρνουν μέρος και εφτά παίκτες από την ομάδα Νέων, πολλοί εκ των οποίων θα είναι και στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού για την αυριανή αναμέτρηση.

Ο λόγος για τους Γιώργο Ξενιτίδη, Αποστόλη Μαρτίνη, Εμιλιάνο Μπουλάρι. Γιώργο Μαρίνο, Γιώργο Νεοφυτίδη, Νίκο Πέιο και Αλέξανδρο Βοΐλη οι οποίοι προπονούνται σήμερα με την πρώτη ομάδα και περιμένουν την ανακοίνωση της αποστολής από τον Πέδρο Μαρτίνς για να δουν ποιοι θα ταξιδέψουν στην Ξάνθη για τον αγώνα Κυπέλλου. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά θα κάνει πολλές αλλαγές χρησιμοποιώντας παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ