Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Ένας μεταμορφωμένος Ηρακλής επικράτησε εντός έδρας με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, σκορ ωστόσο που δεν είναι ικανό να του δώσει την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο πρώτο του παιχνίδι, μετά την απομάκρυνση του Δημήτρη Ελευθερόπουλο από τον πάγκο, ο Ηρακλής παρουσιάστηκε βελτιωμένος, επικρατώντας με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας και υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού της ομάδας Μάνουελ Ρόκα, ο οποίος παρακολουθούσε από την κερκίδα.

Ο Γηραιός πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις, ήταν ανώτερος από τους Γιαννιώτες, καταφέρνοντας να προηγηθεί στο 58′ με ωραίο πλασέ του Ρόβα, έπειτα από σέντρα του Πασά. Στο 78′ ο Κλέιτον με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να βρουν ένα τρίτο «χρυσό» γκολ που θα τους έστελνε στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΣ Γιάννινα κλείδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης καθώς υπερτερεί στη διαφορά τερμάτων του Ηρακλή, ο οποίος θέλει να μην νικήσει ο Ατρόμητος την Θύελλα Καμαρίου (έχει αποκλειστεί), προκειμένου να περάσει ως δεύτερος.

Ηρακλής (Τάσος Κατσαμπής): Γρηγοριάδης, Κουτρομάνος, Καζναφέρης, Κούσας, Γιαννίτσης, Καλτσάς, Κωστούλας (68′ Κλέιτον), Παναγιωτούδης, Πασάς, Χασομέρης (73′ Περόνε), Ρόβας (83′ Πτηνόπουλος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Νέοφυτος, Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Κούζικ (84′ Τζημόπουλος), Βιδάλ (45′ Νάουμετς), Ευαγγέλου, Λουκίνας (83′ Παμλίδης), Σκόνδρας, Σιόντης, Κάστρο, Αθανασιάδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ