Μισός ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αήττητο

Μισός ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αήττητο

Ο Δικέφαλος πάει στο τελευταία ματς για τον όμιλο του Κυπέλλου με μισή ομάδα και πολλές αλλαγές.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό (20/12) παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αήττητο Σπάτων, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Το προπονητικό πρόγραμμα της ημέρας ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα Κυπέλλου, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στημένες φάσεις. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ο Χοσέ Μαουρίσιο έκανε θεραπεία, η κατάστασή του βελτιώνεται σταδιακά και ο Βραζιλιάνος θα προσπαθήσει να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής (23.12) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και ο Δημήτρης Πέλκας , που ανεβάζει ρυθμούς.

Εκτός μάχης τέθηκε και ο Στέλιος Κίτσιου, ο οποίος έχει ένα σφίξιμο στον αριστερό τετρακέφαλο και δεν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον Αήττητο.

Ο Εβγέν Σάκχοφ ζήτησε και πήρε ειδική άδεια για προσωπικούς λόγους και θα απουσιάσει από τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις του Δικεφάλου για το 2018, ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Βιεϊρίνια και Βέρνμπλουμ.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι εξής: Ρέι, Γλύκος, Τόσκα, Μαλεζάς, Χατσερίντι, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ, Καρέλης, Μπαλογιάννης, Λύρατζης και Τσιγγάρας.

Εκτός έμειναν χωρίς να έχουν προβλήματα οι Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος και Ελ Καντουρί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ