Κάναντι : «Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό»

Κάναντι : «Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό»

Ο Νταμίρ Κάναντι έκανε δηλώσεις λίγο αφότου ο Ατρόμητος διέλυσε με 8-0 τη Θυέλλα Καμαρίου και αναφέρθηκε στην έντονη επιθυμία των Περιστεριωτών να βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Νταμίρ Κάναντι μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV λίγο αφότου ο Ατρόμητος διέλυσε τη Θυέλλα Καμαρίου με 8-0 στη Ριζούπολη για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, παίρνοντας βέβαια και την πρόκριση στη φάση των 16 της διοργάνωσης.

Ο Αυστριακός τεχνικός τόνισε τη χαρά του για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση, μην παραλείποντας να επισημάνει την έντονη επιθυμία των Περιστεριωτών να βρεθούν στον τελικό του θεσμού, αλλά και ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τις κληρώσεις.

«Νομίζω ότι η ομάδα στάθηκε πολύ καλά, αφού θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και να προκριθούμε ως πρώτοι. Είμαι πολύ χαρούμενος. Σίγουρα είναι κάτι που θέλουμε πολύ, να φτάσουμε στον τελικό, αλλά εξαρτάται και από τις κληρώσεις. Αυτό που θέλω εγώ είναι να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 48χρονος προπονητής του Ατρόμητου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ