Ατρόμητος: Κιβρακίδης… 2023 και Ουάρντα δίπλα στον Σπανό

Ατρόμητος: Κιβρακίδης… 2023 και Ουάρντα δίπλα στον Σπανό

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε από τα μεγάφωνα την επέκταση συμβολαίου του Κιβρακίδη, ενώ ο Ουάρντα είδε παρέα με τον Γιώργο Σπανό το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Εναν πολύ ξεχωριστό τρόπο βρήκε η ΠΑΕ Ατρόμητος για να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον Κυριάκο Κιβρακίηδη, για την επέκταση του συμβολαίου του. Στη διάρκεια του επαναληπτικού της φάσης των «16» του Κυπέλλου, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, από τα μεγάφωνα του δημοτικού σταδίου Περιστερίου ανακοινώθηκε ότι ο αρχηγός του Ατρόμητου θα παραμείνει στην ομάδα που τον ανέδειξε έως το καλοκαίρι του 2023.

Η ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του 26χορνου μπακ έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τους φίλους της ομάδας των Δυτικών Προαστίων.

Από εκεί και πέρα, στο γήπεδο του Περιστερίου βρέθηκε και το σημαντικότερο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρόμητου, Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος ακραίος επιθετικός, επιστρέφει στην ομάδα που πέρυσι ανέδειξε το σπουδαίο ταλέντο του, παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης δίπλα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό και ετοιμάζεται να φορέσει πάλι (την Κυριακή) τα γαλανόλευκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ