ΑΕΚ: Σανίδα… σωτηρίας το Κύπελλο

ΑΕΚ: Σανίδα… σωτηρίας το Κύπελλο

Η ΑΕΚ βλέπει και τη δεύτερη θέση να χάνεται και επικεντρώνεται στα ματς Κυπέλλου.

Το πρωτάθλημα το έχει χάσει εδώ και καιρό, μετά το δεύτερο μήνα δεν κατάφερε καν να το διεκδικεί. Χθες βράδυ κατάλαβε ότι χάνει και τη 2η θέση στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ πλέον μετά την κακή πορεία της στους ομίλους του Champions League και στο πρωτάθλημα της Super League, έχει… μονόδρομο τη διεκδίκηση του Κυπέλλου. Το κατέκτησε το 2016 κόντρα στον Ολυμπιακό, το έχασε από τον ΠΑΟΚ τα δύο επόμενα χρόνια σε Βόλο και ΟΑΚΑ.

Τώρα έχει μπροστά της τον Ατρόμητο σε ένα ματς – φωτιά στο Περιστέρι την Πέμπτη (19:30). Το πρώτο ματς των προημιτελικών είναι εξαιρετικά κρίσιμο για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που βλέπει και ο ίδιος ως… σανίδα σωτηρίας την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ειδάλλως θα βρίσκεται σε εξαιρετικά δεινή θέση.

Σήμερα το απόγευμα υπάρχει προπόνηση στα Σπάτα, με το τιμ του Ουζουνίδη να προετοιμάζει την ομάδα για το ματς Κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο που έχει αποδειχθεί… σκληρό καρύδι. Φέτος κέρδισε 0-2 μέσα στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, το ίδιο έκανε και πέρυσι, ενώ ισόπαλο ήταν το ματς στο Περιστέρι.

Αρα κάθε άλλο παρά… βατό είναι το ματς για την ΑΕΚ που (και) χθες παρουσίασε παθογένειες και προβλήματα στον τρόπο λειτουργίας της και ανάπτυξης, ακόμη και όταν ο αντίπαλος έπαιζε για μία ώρα με παίκτη λιγότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ