Τρία γκολ σε 11 λεπτά στο Λαμία – Ολυμπιακός! (vids)

Τρία γκολ σε 11 λεπτά στο Λαμία – Ολυμπιακός! (vids)

Απίθανα πράγματα στη Λαμία, με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Δείτε τα τέρματα των Σολδάνο και Χασάν για το 3-2 του Ολυμπιακού και την ισοφάριση της Λαμίας με τον Τσούκαλο.

Απίθανα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Λαμία και Ολυμπιακό!

Στο 51ο λεπτό, ο Φράνκο Σολδάνο πέτυχε το πρώτο του με τα χρώματα του Ολυμπιακού, όταν ο Καμαρά άνοιξε ωραία στον Μασούρα, αυτός έκανε το γύρισμα, με τον Αργεντινό να πλασάρει και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σαράνοφ για το 2-2. Δέκα λεπτά αργότερα ο νεοαποκτηθείς άσος των Πειραιωτών έδωσε στον Χασάν και αυτός με σουτ  «έγραψε» το 2-3 του Ολυμπιακού.

Μέσα σε ένα λεπτό όμως, το παιχνίδι ήρθε και πάλι στα ίσα, αφού η Λαμία έκανε το 3-3 στο 62′! Ο Βασιλαντώνοπουλος έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Τσούκαλος γύρισε, σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη!

Θυμίζουμε ότι οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9′ με τον Τσούκαλο και τη συνδρομή του… Χουτεσιώτη, οι Πειραιώτες ισοφάρισαν 3 λεπτά μετά με το παρθενικό γκολ του Ζιλ Ντίας. Ενώ στο 31′ οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδιασμα, με το αυτογκόλ του Ανδρεά Μπουχαλάκη.

Το 1-0 της Λαμίας:

Το 1-1 του Ντίας:
Το αυτογκόλ του Μπουχαλάκη για το 2-1 των γηπεδούχων:
Το 2-2 με τον πρώτο γκολ του Σολδάνο στα Ερυθρόλευκα:
Το 2-3 των Πειραιωτών:
Το 3-3 των γηπεδούχων:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ