Τα έκανε και πάλι μαντάρα η Δέτση: Εδωσε ανύπαρκτο οφσάιντ! (vid)

Τα έκανε και πάλι μαντάρα η Δέτση: Εδωσε ανύπαρκτο οφσάιντ! (vid)

Στο 19’ έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Καλτσά του Αστέρα Τρίπολης, παρότι η φάση έγινε μπροστά στα μάτια της και ο παίκτης των Αρκάδων καλυπτόταν πεντακάθαρα.

Η… εξυγίανση συνεχίζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την βοηθό Μαρία Δέτση να τα κάνει μπάχαλο στον αγώνα του Εργοτέλη με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η επόπτρια από τον σύνδεσμο Αθηνών στο 19ο λεπτό έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Νίκο Καλτσά, προκαλώντας την έκρηξη των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και την οργή της φίλαθλης κοινής γνώμης. Όπως φαίνεται και από το ριπλέι, η Δέτση βρισκόταν σε σωστή θέση, είχε «πιάτο» μπροστά της τη φάση και παρόλα αυτά σήκωσε τη σημαία της!

Η βοηθός του Τάσου Παπαπέτρου τα έκανε μαντάρα σε ένα ακόμα παιχνίδι, με τις αποφάσεις της να εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Μέλο Περέιρα, ο οποίος παίρνει χιλιάδες ευρώ για να βλέπουμε διαιτησίες… εξυγίανσης τύπου Δέτση.

Υπενθυμίζουμε ότι η Δέτση τα είχε κάνει μπάχαλο και στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου είχε ακυρώσει καθαρό γκολ των γηπεδούχων και δεν είχε υποδείξει οφσάιντ στο γκολ της Ενωσης! Το πιο… τρελό είναι ότι η Δέτση στις αρχές Δεκεμβρίου έγινε διεθνής.

Ελλάς το διαιτητικό μεγαλείο σου…

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ