ΠΑΟΚ: Θλάση ο Ελ Καντουρί, εκτός και ο Ζαμπά

ΠΑΟΚ: Θλάση ο Ελ Καντουρί, εκτός και ο Ζαμπά

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να αντιμετωπίσει δύο προβλήματα τραυματισμών ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ελ Καντουρί και Ζαμπά.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανιώνιο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει.

Αρχικά, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος υπέστη θλάση και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις οι οποίες πάντως αναμένεται να επιβεβαιώσουν τις αρχικές εκτιμήσεις, με την απουσία του να είναι δεδομένη από το ματς με τους κυανέρυθρους.

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Λέο Ζαμπά. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ  ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο μετά από τον αγώνα με τον Άρη και δεν θα δώσει το παρών στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Αξίζει να σημειωθεί πως θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Η υπόλοιπη ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της και η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα γίνει την Τρίτη (26/2).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ