Εξυγίανση στο φουλ: Δεν είδε τίποτα ο Παπαπέτρου…

Εξυγίανση στο φουλ: Δεν είδε τίποτα ο Παπαπέτρου…

Ο Μελισσανίδης έκανε ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών αλλά ο Παπαπέτρου δεν έγραψε κάτι στο φύλλο αγώνα. Και πώς να γράψει άλλωστε…

Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα. Σημεία των καιρών της… εξυγίανσης είναι αυτά. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης όπως πληροφορηθήκατε από το αποκλειστικό θέμα του «10» έκανε ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο όμως ο Παπαπέτρου, σύμφωνα με πληροφορίες δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα!

Μάλλον δεν θα… άκουσε, δεν θα… είδε τίποτα ο διαιτητής. Οι φωτογραφίες βεβαίως που είδατε από to10.gr δείχνουν ξεκάθαρα τον Μελισσανίδη στα αποδυτήρια. Τον Μελισσανίδη που προφανώς δεν είχε κανένα λόγο να βρίσκεται εκεί.

Και πως βρέθηκε; Ως επιφανής οπαδός της ΑΕΚ; Πήγε για να… υπερασπιστεί τον Δημητριάδη όπως τα σάιτ της… εξυγίανσης αναφέρουν ή ήταν αδιάθετος και κατέβηκε στα αποδυτήρια γιατί είναι κοντά το ιατρείο όπως αναφέρουν τα κιτρινόμαυρα ρεπορτάζ; Ούτε σε αυτό δεν μπορούν να… συμφωνήσουν την αλήθεια… Μήπως τελικά έχει δίκιο ο Δεκάρικος;

Όπως και να έχει ο Παπαπέτρου έκανε το… καθήκον του και έχει λευκό φύλλο αγώνα την ώρα που είναι ξεκάθαρη η θέση του Ατρομήτου με κάθε τρόπο. Και μέσω του υπευθύνου επικοινωνίας και μέσω του ρεπορτάζ που βγαίνει από τους ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου.

Μένει να δούμε τι έχει γράψει και ο παρατηρητής της ΕΠΟ για τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Αυτά που δεν… είδε ο Παπαπέτρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ