Παράσχος: «Θα παλέψουμε για την πρόκριση στον τελικό»

Παράσχος: «Θα παλέψουμε για την πρόκριση στον τελικό»

Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα παλέψει για την πρόκριση στον τελικό.

Ικανοποιημένος από την πρόκριση και την εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης παρουσιάστηκε ο Γιώργος Παράσχος σε δηλώσεις που παραχώρησε στην συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε ότι οι Αρκάδες θα παλέψουν για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ τόνισε ότι υπάρχει μια ομάδα που αν τους τύχει η ομάδα του θα έχει περισσότερες πιθανότητες για την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Παράσχος:

 Αρχικά τόνισε: Καταρχάς συγχαρητήρια στα παιδιά. Έδειξαν σοβαρότητα, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, όπως και στο πρώτο ματς στο οποίο ήμασταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει την πρόκριση. Και σήμερα όμως έμεινα ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο. Οχι, όμως και από το δεύτερο. Επαναπαυθήκαμε και ξυπνήσαμε από το γκολ του αντιπάλου. Κάναμε κάποιες αλλαγές σε παίκτες που θέλαμε να ξεκουράσουμε για την Κυριακή.

Φτάσαμε όμως στην πρόκριση που είναι μια επιτυχία που αντανακλά στα παιδιά και θα μας δώσει και ψυχολογία για τα τελευταία ματς του πρωταθλήματος. Αν δούμε την κλήρωση, οι μεγάλες ομάδες θα ψάχνουν τον Αστέρα αλλά κι εμείς έχουμε στο μυαλό μας μια επιλογή που αν θα μας έρθει μπορούμε να την παλέψουμε».

Για το ποια είναι αυτή η ομάδα: «Θα την αποκαλύψουμε μετά το παιχνίδι. Αλλά νομίζουμε ότι κόντρα σε μια ομάδα θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες».

Περιμένουμε επιστροφές την Κυριακή; «To καλό είναι ότι επιστρέφει σίγουρα ο Ματίας με τον Παναιτωλικό. Και ο Μανιάς θα επιστρέψει. Ο Μουνάφο νομίζω θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο, πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος μετά το ματς με την Ξάνθη».

Για ακόμα μια φορά, ο αντίπαλος έβαλε γκολ στην μοναδική του φάση ενώ δεν είχε μπει το δεύτερο γκολ που θα «καθάριζε» το παιχνίδι. Πως σκοπεύετε να το αντιμετωπίσετε; «Ενας προπονητής μπορεί να διορθώσει πολλά στην ομάδα, αλλά να μπορέσει να δείξει στον παίκτη του το πως θα πετύχει ένα γκολ, δεν μπορεί να το κάνει. Είναι πέρα από τις δυνατότητές του και δεν μπορεί στο μυαλό των ποδοσφαιριστών. Μπορείς να το οργανώσεις αλλά δεν μπορείς να στείλεις εσύ την μπάλα στα δίχτυα.

Θα αναφερθώ στο γκολ που δεχτήκαμε σήμερα. Το δεχτήκαμε με τον ίδιο παίκτη που έχασε τον παίκτη του κόντρα στον Ατρόμητο παρά την εμπειρία του. Μιλάω για τον Άνχελ. Και με τον Ουάρντα περίμενα μια καλύτερη αντιμετώπιση. Αν δεν μπορείς να πάρεις μια κεφαλιά παρεμπόδισε τον αντίπαλο να μην την πάρει κανείς από τους δύο.

Το ίδιο έγινε και σήμερα. Οταν τα κάνουν αυτά τα λάθη έμπειροι παίκτες, δεν μπορείς να κάνεις κάτι, αυτά δεν διδάσκονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ