Λουτσέσκου: «Ο Πανιώνιος ήθελε να μας γαμ#%$»

Λουτσέσκου: «Ο Πανιώνιος ήθελε να μας γαμ#%$»

Έντονα παράπονα τόσο από τους παίκτες του Πανιωνίου, όσο και με τον διαιτητή Εμμανουήλ Σκουλά είχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πυρ και μανία με τους παίκτες του Πανιωνίου, αλλά και τον διαιτητή Εμμανουήλ Σκουλά ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Κάνοντας πάλι τη γνωστή δήλωση για τις… καθυστερήσεις και να υποστηρίζει ότι οι κυανέρυθροί πήγαν να «γαμ…» την ομάδα του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι μόνο μία ομάδα ήθελε να παίξει στο ποδόσφαιρο, επισημαίνοντας ότι οι Κυανέρυθροι έκαναν καθυστερήσεις και ήταν πάνω από 25 λεπτά πεσμένοι στο χορτάρι. Παράλληλα, τόνισε ότι ο Σκουλάς δεν έδωσε δύο πέναλτι, αλλά και μία κόκκινη κάρτα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:  «Μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και ήταν εκεί συγκεντρωμένη, ενώ η άλλη απλώς ήθελε να κερδίσει χρόνο και να μας γ@@σει. Αυτό είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο. Δύο πέναλτι, κόκκινες κάρτες και έπεφταν κάτω για να κερδίσουν χρόνο. Έμειναν κάτω για πάνω από 25 λεπτά. Εμείς παίξαμε ποδόσφαιρο, είχαμε ευκαιρίες και έπρεπε να είχαμε προκριθεί από την κανονική διάρκεια του αγώνα»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ