Με στόχο το πρώτο βήμα για τον τελικό του Κυπέλλου

Με στόχο το πρώτο βήμα για τον τελικό του Κυπέλλου

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ-Λαμία ρίχνονται απόψε στη μάχη των πρώτων ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με στόχο το μεγάλο βήμα προς τον τελικό.

Το κύπελλο Ελλάδας φτάνει σιγά-σιγά στην ολοκλήρωση του, με το πρώτο σκέλος των ημιτελικών να διεξάγεται απόψε (3/4) με τα δύο παιχνίδια να είναι τα ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης (19:00) και ΑΕΚ – Λαμία (21:30).

Ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι το φαβορί στην αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου και θέλουν να το επιβεβαιώσουν μέσα στο γήπεδο καθαρίζοντας την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ματς.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του τους γνωστούς τραυματίες Λημνιό, Μαουρίσιο και Βέρνμλπουμ, ενώ εκτός έμειναν και οι Δημήτρης Πέλκας, Ροντρίγκο Ρέι και Σέρτζιο Ολιβέιρα για λόγους τακτικής.

Από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες θα παραταχθούν χωρίς τους Μανιά και Φερνάντεθ, ωστόσο επιστρέφουν κανονικά οι Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας και Παπαδόπουλος που εξέτισαν τις τιμωρίες τους και θα είναι κανονικά στην αποστολή.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την ευχάριστη έκπληξη του θεσμού Λαμία, η οποία εδώ που έφτασε θα τα δώσει όλα για να αποκλείσει ακόμα μία μεγάλη ομάδα μετά τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ εκτός έμειναν οι δύο τραυματίες, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Τάσος Μπακασέτας, όπως και ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Στην Λαμία, ο Μάκης Χάβος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Σαράνοφ ο οποίος έμεινε εκτός πράγμα που αποτελεί μεγάλο πλήγμα αφού ο Σέρβος τερματοφύλακας ήταν ο πρωταγωνιστής της πρόκρισης επί του Ολυμπιακού.

Ακόμη εκτός έμεινε και ο Βασιλαντωνόπουλος, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Σκόνδρας, η συμμετοχή του οποίου παραμένει αμφίβολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ