Φουλ… Εξυγίανση: Με γκολ οφσάιντ, ως συνήθως, προηγείται ο ΠΑΟΚ (vid)

Φουλ… Εξυγίανση: Με γκολ οφσάιντ, ως συνήθως, προηγείται ο ΠΑΟΚ (vid)

Με γκολ οφσάιντ του Μάτος ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στον ημιτελικό με τον Αστέρα Τρίπολης – Δεν δόθηκε ούτε το επιθετικό φάουλ που έγινε στην αρχή της φάσης.

Η… εξυγίανση συνεχίζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον ΠΑΟΚ να ανοίγει το σκορ στον ημιτελικό με τον Αστέρα Τρίπολης με γκολ-οφσάιντ.

Στο 17’ ο Ζαμπά έδωσε την πάσα στον Μάτος, ο οποίος ήταν πεντακάθαρα εκτεθειμένος. Ο βοηθός Ευθυμιάδης, ωστόσο, δεν σήκωσε τη σημαία του, αφήνοντας τη φάση να εξελιχθεί, με τον Βραζιλιάνο μπακ να σκοράρει με συρτό διαγώνιο σουτ.

Η φάση ήταν πεντακάθαρη, έγινε μπροστά στον βοηθό, ο οποίος όμως έκλεισε προκλητικά τα μάτια του, αφήνοντας τον Μάτος να σκοράρει. Όπως ήταν λογικό η φάση προκάλεσε την οργή των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ του Αστέρα Τρίπολης.

Οι Αρκάδες παραπονέθηκαν έντονα στον διαιτητή, Κουμπαράκη, ο οποίος σήκωσε ψηλά τη σημαία της… εξυγίανσης και ο ΠΑΟΚ με τις ευλογίες του άνοιξε το σκορ. Ένα γκολ, στο οποίο υπάρχει πεντακάθαρη παράβαση και στην αρχή της φάσης, καθώς έχει γίνει επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Αθανασιάδη.

Ο Κουμπαράκης και ο βοηθός του παίρνουν όσκαρ… εξυγίανσης, με τον Γιώργο Παράσχο και τους παίκτες του να εξοργίζονται και τον διαιτητή να δίνει κίτρινη κάρτα στον πορτιέρο του Αστέρα για διαμαρτυρία. Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο του «δικού μας» Βαγγέλη Γραμμένου και ως συνήθως για μία ακόμα φορά ευνοείται ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά, που είχε ευνοηθεί και στον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης με τον Πανιώνιο στην Τούμπα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε πάρει ανύπαρκτο πέναλτι στις καθυστερήσεις της παράτασης, χάρη στο οποίο είχε προκριθεί με σκανδαλώδη τρόπο στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η… εξυγίανση λοιπόν ξαναχτύπησε σε ένα ακόμα παιχνίδι του ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να ανοίγει το σκορ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με γκολ – οφσάιντ. Μια πεντακάθαρη φάση, την οποία μόνο ο βοηθός δεν είδε. Αλλά, γιατί να ζητάει κάποιος εξηγήσεις από τον Ευθυμιάδης; Μήπως είδε ο Κουμπαράκης το επιθετικό φάουλ στον Αθανασιάδη;

Το ποδόσφαιρο του Γραμμένου και του Περέιρα στα καλύτερά του…

Δείτε το γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ