Γραμμένος: «Στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου»

Γραμμένος: «Στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου»

Ο Βαγγέλης Γραμμένος ρωτήθηκε για την έδρα του τελικού Κυπέλλου και τόνισε χαρακτηριστικά πως θα διεξαχθεί κανονικά στο ΟΑΚΑ.

Μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και την έδρα του.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ξεκαθάρισε πως ο τελικός θα διεξαχθεί κανονικά στο ΟΑΚΑ, καθώς δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αλλάξει, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει καθόλου για περαιτέρω λεπτομέρειες, λέγοντας πως εκκρεμεί ακόμα το ζευγάρι του τελικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν υπήρχε στην ατζέντα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Ακόμη δεν έχουν γίνει συζητήσεις, θα ήταν παρακινδυνευμένο να σας πω εγώ κάτι και με δεδομένο ότι δεν έχει βγει ακόμη το ζευγάρι. Υπάρχει απόφαση από την αρχή της σεζόν για το Ολυμπιακό Στάδιο αλλά είναι λίγο αδόκιμο να συζητάμε ενώ εκκρεμεί το ζευγάρι…. Όλοι έχετε στο μυαλό σας ότι θα προκριθούν δύο μεγάλες ΠΑΕ. Αυτή η απόφαση υφίσταται για το Ολυμπιακό Στάδιο και μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει και δεν υπάρχει και λόγος να αλλάξει. Σας είπα ότι δεν έχουμε συζητήσει τίποτα και δεν υπάρχει και λόγος να αλλάξει…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ