Το μήνυμα του ΑΣ: «ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς»

Το μήνυμα του ΑΣ: «ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς»

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα για τη σημερινή (25/4) ρεβάνς του Δικέφαλου του Βορρά με τον Αστέρα Τρίπολης στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί θα φτάσει για 3η σερί φορά στον τελικό του Κυπέλλου και να κατακτήσει ξανά (μετά το 2017 και το 2018) το τρόπαιο. Για να τα καταφέρει πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης τον οποίο αντιμετωπίζει στις 16:00 στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα για την αναμέτρηση, στο οποίο αναφέρει:

«Στροφή στο θεσμό του Κυπέλλου για τον πρωταθλητή Ελλάδος ΠΑΟΚ, ο οποίος το απόγευμα της Μ. Πέμπτης στις 16:00 στο Στάδιο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στη ρεβάνς του πρώτου ημιτελικού της Τούμπας.

Ο Δικέφαλος με “προίκα” το 2-0 του πρώτου αγώνα θέλει το εισιτήριο για έναν ακόμα τελικό, προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για το νταμπλ της φετινής περιόδου.

Τα προβλήματα των τραυματισμών γνωστά, αλλά γνωστή και η ποιότητα της ομάδας. Με τις ευχές “της μάνας του λόχου” όπως πάντα να συνοδεύουν την ομάδα…

ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ…

Μ. Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος

Στάδιο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

16:00, Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (Cosmote Sport2HD)»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ