Στην σέντρα η… εξυγίανση από την FIFA: Κάντε τελικό με κόσμο!

Στην σέντρα η… εξυγίανση από την FIFA: Κάντε τελικό με κόσμο!

Η FIFA ξεμπροστιάζει την... εξυγίανση και ζητά την διεξαγωγή του τελικού με κόσμο στις εξέδρες

Η ΕΠΟ αδυνατεί να πάρει την παραμικρή απόφαση για τον τελικό του Κυπέλλου αλλά η FIFA ξεμπροστιάζει την… εξυγίανση, ζητώντας την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου με κόσμο.

Η σύσκεψη που έγινε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ δεν είχε κανένα αποτέλεσμα σε ότι αφορά την λήψη αποφάσεων. Κι αυτό γιατί την απόφαση θα την πάρει ο Γιώργος Βασιλειάδης και θα την ανακοινώσει την Δευτέρα.

Ωστόσο αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο υπερπαρατηρητής της FIFA, Πετρ Φούσεκ που συμμετείχε στη σύσκεψη, ζήτησε τη διεξαγωγή του τελικού με κόσμο. Ο εκπρόσωπος της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ήταν ξεκάθαρος στην τοποθέτηση του, ξεμπροστιάζονας την… εξυγίανση.

Ο Φούσεκ ξεμπρόστιασε την ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου, που δεν είναι σε θέση να πάρει την παραμικρή απόφαση και λίγες μέρες πριν από τον τελικό, κανείς δεν γνωρίζει τις συνθήκες υπό τις οποίες θα διεξαχθεί ο αγώνας. Την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, κανείς δεν ξέρει που θα γίνει ο τελικός, πέντε μέρες πριν από την διεξαγωγή του.

Είναι κάτι για το οποίο θα μπορεί να αισθάνεται… υπερήφανη η κυβέρνηση, καθώς σπάει κάθε ρεκόρ αναυθυνότητας και ανοργανωσιάς. Και τι θα γίνει τώρα που ο Φούσεκ, δηλαδή η FIFA, ζητάει την διεξαγωγή του τελικού με κόσμο;

Ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει η ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου; Ποια απόφαση θα λάβει τελικά ο υφυπουργός Αθλητισμού; Θα επιμείνει τελικά ο Βασιλειάδης για διεξαγωγή τελικού χωρίς κόσμο; Οι απαντήσες θα δοθούν στη νέα σύσκεψη που θα γίνει την Δευτέρα. Για να δούμε αν θα υπάρξει απόφαση στις έξι του μήνα για το πώς θα γίνει τελικά ο αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Γιατί εδώ όλοι παρουσιάζονται να θέλουν την διεξαγωγή του τελικού με κόσμο στις εξέδρες, αλλά κανείς δεν παίρνει αυτή την απόφαση. Όλοι υποστηρίζουν ότι ο τελικός πρέπει να είναι γιορτή αλλά από την άλλη ο υφυπουργός αθλητισμού, που είδε τέτοιες «γιορτές» στους δύο προηγούμενους τελικούς σε Βόλο και ΟΑΚΑ, ετοιμάζεται ν’ ανακοινώσει πως στις εξέδρες του Σταδίου δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι.

Το μπάχαλο σε όλο του το μεγαλείο, ενώ μέσα σ’ όλα αυτά έγινε γνωστό στη διάρκεια της σύσκεψης ότι μετά από έλεγχο που έγινε, εντοπίστηκε πρόβλημα στατικότητας σε δύο θύρες του ΟΑΚΑ! Γι΄αυτό τον λόγο αποφασίστηκε ότι αν ο τελικός γίνει με κόσμο, αυτές οι δύο θύρες θα μείνουν κλειστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ