ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Στρατοί» σε θέση μάχης και ο Θεός… βοηθός

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Στρατοί» σε θέση μάχης και ο Θεός… βοηθός

Το εγκληματικό σχέδιο της ομοσπονδίας απειλεί να τινάξει στον αέρα τον τελικό του Κυπέλλου – Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι ανάμεσα στους δημοσιογράφους και οι οπαδοί της ΑΕΚ δίπλα από τους επίσημους, με την ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι!

Η… εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται, με τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να διεξάγεται με την παρουσία ελάχιστων φιλάθλων.

Παρότι, λοιπόν, στο ΟΑΚΑ βρίσκονται περίπου μόλις 1000 άτομα, η ομοσπονδία για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ανεπαρκής και ανίκανη να διοργανώσει έναν τελικό και να δημιουργήσει ένα δίχτυ προστασίας, προκειμένου το ματς να διεξαχθεί χωρίς προβλήματα.

Το σχέδιο που οργάνωσε η ΕΠΟ είναι εγκληματικό, με την ομοσπονδία να τοποθετεί τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ανάμεσα στους δημοσιογράφους! Συγκεκριμένα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται αριστερά και δεξιά από τα δημοσιογραφικά, με την ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι. Οι οπαδοί του Δικεφάλου βρίζουν και φτύνουν τους δημοσιογράφους, με τις διμοιρίες των ΜΑΤ μάταια να προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Οι… φωστήρες της ΕΠΟ, λοιπόν, έχουν τοποθετήσει τους οπαδούς τους ΠΑΟΚ ανάμεσα στα δημοσιογραφικά. Για να καταλάβετε το… πανέξυπνο σχέδιο της ομοσπονδίας, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι αριστερά και δεξιά από τους δημοσιογράφους, ενώ από την άλλη πλευρά συνορεύουν με τα επίσημα. Οι παράγοντες των δύο ομάδων, δηλαδή, βρίσκονται δίπλα στους οπαδούς του Δικεφάλου και πιο δίπλα είναι οι οπαδοί της ΑΕΚ!

Είναι απορίας άξιο ποιος σκέφτηκε αυτό το εγκληματικό σχέδιο. Να τοποθετήσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ανάμεσα στους δημοσιογράφους, οι οποίοι έχουν δεχθεί δεκάδες φραστικές επιθέσεις. Η ανησυχία της ΕΛ.ΑΣ είναι έντονη για το τι θα συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τις αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Όπως διαβάσατε το μεσημέρι από το «10» η «κίνηση της ΕΛ.ΑΣ. να ζητήσει να δοθούν πολύ λιγότερες από 120 προσκλήσεις στους συλλόγους πριν λίγες ημέρες, επί της ουσίας επιβεβαίωσε, έστω και έμμεσα, τη μεγάλη ανησυχία που υπάρχει. Διότι σε ένα χαοτικό γήπεδο όπως το ΟΑΚΑ, εάν υπάρχουν 200-300 χούλιγκαν από τη μία και 200-300 από την άλλη, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί. Ούτε μέσα ούτε έξω από το γήπεδο».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ένταση μεταφέρθηκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο και συγκεκριμένα μπροστά από τη φυσούνα, καθώς μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης υπήρξαν αντεγκλήσεις ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα, στο σημείο βρέθηκαν οι Μηνάς Λυσσάνδρου, Γιαννάκης Παπαδόπουλος, Μάκης Γκαγκάτσης και Δημήτρης Σαραϊδάρης.  Μάλιστα, ένας φροντιστής του ΠΑΟΚ τσακώθηκε με τους ανθρώπους ΑΕΚ και υπήρξαν σπρωξίματα, με την ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι και στον αγωνιστικό χώρο.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση ηρέμησε και οι παράγοντες των δύο ομάδων οδηγήθηκαν στις θέσεις τους. Η κατάσταση είναι έκρυθμη και πλέον άπαντες εύχονται να ολοκληρωθεί το ματς χωρίς να συμβεί το παραμικρό, κάτι που φαντάζει δύσκολο με το εγκληματικό σχέδιο της ΕΠΟ. Για γέλια και κλάματα για μια ακόμα φορά η ομοσπονδία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ