Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος κατέκτησε το 3ο σερί Κύπελλο και το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του κερδίζοντας με 1-0 την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον αέρα της ΑΕΚ! Την κέρδισε για 3η φορά στη σειρά σε τελικούς, με 1-0 στο ΟΑΚΑ, με γκολ του Άκπομ, ολοκληρώνοντας με μυθική σεζόν με νταμπλ!

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν ανώτερος και πιο ουσιαστικός από την Ένωση και πήρε άξια το Κύπελλο (το 3ο στη σειρά) με γκολ του Άκπομ στο 45’.

Πασχαλάκης: Ήταν διστακτικός στις εξόδους του (ειδικά στις στημένες μπάλες) στο πρώτο ημίχρονο αλλά βελτιώθηκε στο β’ μέρος. Έκανε μια εξαιρετική επέμβαση σε τετ-α-τετ- του Πόνσε στο 52’. Ήταν αλάνθαστος.

Βαρέλα: Έπαιξε για πάνω από μια ώρα τραυματίας! Στο 28’ δέχθηκε κλωτσιά από τον Λιβάγια στο αριστερό χέρι και ήταν φανερό μετά ότι είχε πρόβλημα και πονούσε. Έβγαλε όμως όλο το ματς με εξαιρετική εμφάνιση.

Κρέσπο:  Αψεγάδιαστο παιχνίδι στην άμυνα. Έσβησε τον Πόνσε και καθάρισε πολλές προσπάθειες την ΑΕΚ πριν καν γίνουν φάσεις. Εξαιρετικός.

Μάτος: Δεν βγήκε πολύ μπροστά καθώς έριξε το βάρος περισσότερο στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Είχε καλές τοποθετήσεις και απέφυγε τα λάθη, κρατώντας τους κινδύνους μακριά στο χώρο ευθύνης του.

Γιαννούλης: Ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι και με κάποια εύκολα λάθη στην αριστερή πλευρά. Μετά βρήκε τα πατήματα του και ήταν καλός ανασταλτικά.

Σάκχοφ: Πολύ καλό και ώριμο παιχνίδι στη μεσαία γραμμή. Είχε καθαρό μυαλό, κέρδισε πολλές μάχες ψηλά και είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση ενός ακόμη Κυπέλλου.

Κάνιας: Προτιμήθηκε στο βασικό σχήμα από τον Ολιβέιρα. Έτρεξε όπως πάντα περισσότερο από όλους, κάλυψε χώρους, μοίρασε παιχνίδι χωρίς λάθη και είχε μια γεμάτη και πληθωρική παρουσία στο τελευταίο του μάλλον παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Πέλκας: Έκανε φοβερή ενέργεια και έβγαλε εξαιρετική ασίστ στο γκολ του Άκπομ. Έτρεξε πολύ, κινήθηκε καλά στα μεσοδιαστήματα μπροστά από τους χαφ του ΠΑΟΚ και είχε καλή παρουσία μέχρι που τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 80’.

Μπίσεσβαρ: Στο πρώτο ημίχρονο κέρδισε δύο κίτρινες από αντιπάλους του (Οικονόμου και Κρίστισιτς). Είχε καλές στιγμές, ήταν θετικός και βοήθησε τον ΠΑΟΚ να πετύχει τον στόχο του.

Ζαμπά: Ο Λουτσέσκου επέλεξε για την ενδεκάδα τον Βραζιλιάνο από τον Λημνιό. Δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, καθώς δεν μπόρεσε να βρει τους χώρους που ήθελε από δεξιά. Δεν ήταν σε καλή μέρα και έγινε αλλαγή στο 66’.

Άκπομ: Έκανε εκπληκτικό παιχνίδι! Ήταν δίκαια ο MVP του τελικού! Έβαλε ένα φοβερό γκολ με δύσκολο ψαλιδάκι μετά από την ασίστ του Πέλκα. Έκανε σπουδαίο ματς και πολύ δουλειά στην επίθεση.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Λημνιός: Μπήκε στο 66’ στη θέση του Ζαμπά. Βοήθησε ανασταλτικά να κλειδώσει η δεξιά πλευρά του ΠΑΟΚ.

Ολιβέιρα: Μπήκε στο 80’ στη θέση του Πέλκα που τραυματίστηκε. Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο στα λίγα λεπτά που έπαιξε.

Ίνγκασον: Μπήκε στις καθυστερήσεις του αγώνα στη θέση του Μπίσεσβαρ και έπαιξε λίγο για να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ