Εργοτέλης : Πάει Λάρισα χωρίς το wonderkid του

Εργοτέλης : Πάει Λάρισα χωρίς το wonderkid του

Μόνο στον Κυριάκο Μαζουλουξή, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων δεν μπορεί να υπολογίζει ο τεχνικό του Εργοτέλη, Τάκης Γκώνιας, ενόψει Κυπέλλου.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον Εργοτέλη είναι ο Κυριάκος Μαζουλουξής. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός των Κρητικών βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το φιλικό με το Κατάρ στη Ντόχα, με αποτέλεσμα να απουσιάζει από την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας για το Κύπελλο Ελλάδας.

Κατά τα άλλα ο Τάκης Γκώνιας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στους Κρητικούς, οι οποίοι θέλουν την πρώτη νίκη της σεζόν, έστω και αν πρόκειται για το θεσμό του Κυπέλλου.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπουρσέλης που συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα καθώς επίσης και ο Λαμπάκης, ο οποίος είναι τραυματίας εδώ και μήνες.

Η αποστολή του Εργοτέλη θ’ αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (19/12) αεροπορικώς για Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς για Λάρισα, όπου και το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Αναλυτικά η 18αδα του Εργοτέλη:

Λαδάς, Πάτας, Βογιατζής, Αγγελόπουλος, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Ιατρούδης, Σταμόπουλος, Εντιαγέ, Κάιπερς, Ροβίθης, Σταματάκος Έφορντ, Μπούζας, Ιατρούδης, Κατσιμήτρος, Λυδάκης, Μανουσάκης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ