Αστέρας Τρίπολης : Μοναδικός απών ο Μουνάφο

Αστέρας Τρίπολης : Μοναδικός απών ο Μουνάφο

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο ολοκλήρωσε ο Αστέρας, με τον Σάββα Παντελίδη να ανακοινώνει μετά την προπόνηση τους 19 που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Μοναδικός απών ο Μουνάφο.

Με απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (20/12, 15:00) στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Μετά το πέρας αυτής, ανακοινώθηκαν μάλιστα και οι 19 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην αποστολή του Σάββα Παντελίδη για το τελευταίο ματς του 2017.

Αυτή απαρτίζεται από τους Αθανασιάδη, Καπετάνο (τερματοφύλακες), Πασαλίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Γιαννούλη, Ιγκόρ, Μπέρτο, Κώτσιρα, Σελίν (αμυντικοί), Τόνσο, Ινσάλντο, Μαντίντα, Τσουκαλά, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδη, Καλτσά (μέσοι), Γκοντό, Μανιά και Δουβίκα (επιθετικοί), εκ των οποίων ένας θα κοπεί.

Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Αστέρα Τρίπολης να ανακοινώνει μάλιστα πως μαθητές και γυναίκες θα εισέλθουν δίχως αντίτιμο στο γήπεδο, σε μια προσπάθεια να γεμίσει το γήπεδο και ο κόσμος να δώσει ώθηση για το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ