Βέροια, Παναχαΐκή και Τρίκαλα προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Βέροια, Παναχαΐκή και Τρίκαλα προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Πολύ σπουδαία πρόκριση για την Βέροια που επικράτησε με 3-0 του Λεβαδειακού και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου όπου θα την ακολουθήσουν οι Παναχαΐκή και Τρίκαλα που άφησαν εκτός Ιωνικό και Δόξα Δράμας αντίστοιχα.

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η Βέροια κόντρα στον Λεβαδειακό τον οποίο σκόρπισε με 3-0 και προκρίθηκε στην πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Τι κι αν τους χωρίζει μια κατηγορία αφού η «Βασίλισσα του Βορρά» θα αγωνιστεί στην Football League ενώ οι Βοιωτοί στην Super League 2, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και πήραν εύκολη νίκη-πρόκριση.

Το σκορ στο παιχνίδι που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή άνοιξε στο 53′ όταν ο Σιμόνι με σουτ έκανε το 1-0. Στο 61′ η Βέροια έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Πέντα να σκοράρει από κοντά ύστερα από σουτ του Κανούλα και απόκρουση του Κοκκαλά. Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε και το 3-0 με τον Πασά να πλασάρει εύστοχα.

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος, Βεργώνης (74’ Μπλέτσας), Πέντα (78’ Ζούρκος Ν.), Χαντζάρας (68’ Πασάς), Κανούλας, Σιμόνι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Κοκκαλάς, Αργυρόπουλος, Παντελίδης, Λιάγκας, Φυτανίδης, Μητρόπουλος, Κοζορώνης (66’ Μακρής), Συμελίδης, Εν’ Νομό (66’ Χατζηλάμπρος), Ορφανίδης (46’ Καστιγιόν), Ιωαννίδης.

Ιωνικός – Παναχαΐκή 1-2

Πολύ ενδιαφέρον ματς είχαμε στη Νεάπολη με τον Ιωνικό να υποδέχεται την Παναχαϊκή και τους Πατρινούς να φεύγουν με την πρόκριση. Ο Μωραΐτης ήταν αυτός που έκανε το 0-1 στο 17′ ύστερα από γύρισμα του Κυνηγόπουλου αλλά πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Μανάλη με όμορφο σουτ εκτός περιοχής έφερε το ματς στα ίσια.

Τελικά η Παναχαϊκή πήρε την πρόκριση όταν στο 77′ ο Κολ εκτέλεσε κόρνερ και ο Κυνηγόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Τσιριγώτης (65′ Ντάγκας), Γκοτσούλιας, Κρητικός, Καλλέργης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γκούφας, Μάναλης (79′ Σμυρλής), Ιωάννου, Τιεντσέ, Φουρλάνος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζβέζνταν Μισόσεβιτς): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Τσελεπίδης, Πατρώνης (46′ Μαυριάς), Κολ, Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος (81′ Ιντζόγλου), Μωραΐτης (90′ Αντωνακόπουλος).

Τρίκαλα – Δόξα Δράμας 1-0

Την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου πήραν και τα Τρίκαλα χάρη στη νίκη τους με 1-0 κόντρα στην Δόξα Δράμας.

Το γκολ πέτυχε ο Παπαγεωργίου στο 44′ μετά από ασίστ του Σταματή. Μάλιστα από το 65′ οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες παρ’ όλα αυτά άντεξαν και κράτησαν το 1-0.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Γρηγορόπουλος, Άλεξιτς (76’ Λώττας), Πελάεθ (73’ Οικονομόπουλος), Τεγούσης, Σταματής (90’ Ελευθεριάδης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης, Οικονόμου (56’ Αποστολίδης), Κρητικός (67’ Ρόβας), Πλέγας (67’ Σαμπανίδης), Ιωαννίδης, Κουκόλης, Κόντος, Καψάλης.

Αποτελέσματα:

Βέροια – Λεβαδειακός 3-0

Τρίκαλα – Δόξα Δράμας 1-0

Ιωνικός – Παναχαϊκή 1-2

Πρόγραμμα Τετάρτης (16:00):

Καλαμάτα – Α.Ε. Καραϊσκάκης

Αιγάλεω – Εργοτέλης

Αιολικός ή Κόρινθος/Νίκη Βόλου – Απόλλων Σμύρνης

Καβάλα – Κισσαμικός

Πανασπροπυργιακός – ΠΑΣ Γιάννινα

Αταλάντη/Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Πόντου

Πρόγραμμα Πέμπτης (11:00):

Πανθηραϊκός – Πλατανιάς

Πρόγραμμα 2/10

14:30 Ιάλυσος – Κασσιόπη

16:00 Αετός Ορφανού – Απόλλων Λάρισας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ