Δώνης: «Αυτά τα παιχνίδια κρύβουν εκπλήξεις»

Δώνης: «Αυτά τα παιχνίδια κρύβουν εκπλήξεις»

Ο Γιώργος Δώνης στάθηκε στη σοβαρότητα του Παναθηναϊκού, ο οποίος έκανε τη δουλειά του στην Πάτρα, ενώ ο Σπύρος Μπαξεβάνος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προσπάθεια της Παναχαϊκής.

Λιτός εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Παναχαϊκής με 3-1. Απόρροια και της έλλειψης ερωτήσεων, ο Δώνης στάθηκε στις εκπλήξεις που σημειώθηκαν πριν τη σέντρα στην Πάτρα και τόνισε ότι η ομάδα του κρατάει το σκορ πρόκρισης.

«Αυτά τα παιχνίδια του κυπέλλου είναι δύσκολα και είδαμε τα αποτελέσματα των τελευταίων ημερών. Είναι σημαντικό που απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως η Παναχαϊκή καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και το πιστεύω πως το καταφέραμε. Ήμασταν σοβαροί στο πρώτο ημίχρονο και πετύχαμε δυο γκολ» ήταν το σύντομο σχόλιο του.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σπύρος Μπαξεβάνος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τους ποδοσφαιριστές του και εστίασε στα παιχνίδια του πρωταθλήματος: «Νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας ήταν ικανοποιητική μέχρι ένα σημείο αλλά από εκεί κα πήρα το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Αυτό όμως σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια λεπτομέρειες και αυτό είναι που θα μας δώσει τη δυνατότητα να παίρνουμε αποτελέσματα. Να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Κυριακής για εμάς εκεί είναι η ουσία, το πρωτάθλημα.

Και για να έχει αξία το διπλό στην Κέρκυρα πρέπει πάση θυσίας να κερδίσουμε την Κυριακή. Το σημερινό παιχνίδι για εμάς ήταν ένα μάθημα γιατί η συνέχεια ήταν δύσκολη. Τα λάθη απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός πληρώνονται. Μετά την μείωση του σκορ σε 2-1 δυστυχώς ήρθε η αποβολή και αποσυντονιστήκαμε. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο όμως η μεγάλη απώλεια για εμάς δεν είναι ότι χάσαμε στο Κύπελλο αλλά χάσαμε ένα παίκτη που δεν θα τον έχουμε στο «Καραϊσκάκης»».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ