Παναιτωλικός-Ιάλυσος 5-1 (vid)

Παναιτωλικός-Ιάλυσος 5-1 (vid)

Στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Παναιτωλικός, ο οποίος επικράτησε με 5-1 του Ιάλυσου ντουμπλάροντας τις νίκες του μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα.

Το 4-0 του πρώτου αγώνα είχε δώσει ουσιαστικά την πρόκριση στον Παναιτωλικό, ο οποίος ντούμπλαρε τις νίκες του στο Αγρίνιο με 5-1 κόντρα στον Ιάλυσο και έτσι με συνολικό σκορ 9-1 προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μάκης Χάβος προέβη σε αρκετές αλλαγές οι οποίες ήταν απαραίτητες εν όψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν όλα. Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με γκολ του Μπάιροβιτς στο  58′, ενώ στο 60′ ο Μιμίτο έκανε το 2-0.

25 λεπτά αργότερα είχε γίνει ήδη το 5-1! Αυτογκόλ του Τζελάι στο 64′, 4-0 στο 73′ ο Μπάιροβιτς και 5-1 ο Γιοβάνοβιτς στο 85′, υπέγραψαν τον Αγρινιώτικο θρίαμβο! Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 77′ με τον Πεταυράκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Γιαννιώτης (61’ Σανιά), Λιάβας, Γιοβάνοβιτς, Παρρά, Ντάλσιο, Σίεστεντ (46’ Ταχάρ), Ντουάρτε, Μιμίτο, Ρομάν (46’ Ντίαζ), Μπάιροβιτς

Ιάλυσος: Χειμωνέττος (46’ Ανδρολυτσος), Χατζηδίμπας, Γιώργου, Τερζίου, Τζελάι, Αυγενικού, Πετράκης, Χειμωνέττος, Νατσιόπουλος, Μαραγκουδάκης, Σερζίνιο (50’ Πεταυράκης)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ