Ιγκλέσιας: «Η ομάδα δεν πρέπει να συνεχίσει έτσι!»

Ιγκλέσιας: «Η ομάδα δεν πρέπει να συνεχίσει έτσι!»

Ο Ιγκλέσιας, πρωταγωνιστής και σκόρερ των δύο τερμάτων του Αστέρα Τρίπολης στο σημερινό ματς με τον Πλατανιά (3-2), τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης ότι η ομάδα του πρέπει να αλλάξει την εικόνα της.

Ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποιεί μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο, «ζορίστηκε» αρκετά, απέναντι στον Πλατανιά (ομάδα Football League), για να προκριθεί στους «16».

Ο προπονητής των Αρκάδων, Μπόρχα Χιμένεθ, βρίσκεται σε καθεστώς έντονης αμφισβήτησης, με τον πρωταγωνιστή και σκόρερ των δύο τερμάτων, Ιγκλέσιας, να δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμένος μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Αργεντινός τόνισε ότι θα πρέπει να αλλάξουν άμεσα την εικόνα τους και να βελτιωθούν, γιατί διαφορετικά «η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ηταν δύσκολο ματς κόντρα σε μία καλή και δουλεμένη ομάδα. Πιστεύω ότι εμείς δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από εδώ και πέρα, όλοι στην ομάδα και πρώτος εγώ, να δούμε τι δεν κάνουμε καλά.

Να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Δεν θέλουμε να βλέπουμε αυτό τον Αστέρα. Για τα γκολ τα οποία πέτυχα είμαι χαρούμενος, γιατί μπορώ να βοηθήσω και σε αυτό το κομμάτι την ομάδα μου.

Αλλά όπως είπα πριν πρέπει από αύριο να δούμε τι δεν κάνουμε καλά γιατί δεν πρέπει η ομάδα να συνεχίσει έτσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ