Άρης: Με σοβαρότητα για τη πρόκριση

Άρης: Με σοβαρότητα για τη πρόκριση

Ο Άρης οφείλει να αντιμετωπίσει με απόλυτη συγκέντρωση το παιχνίδι με τη Ξάνθη και να κάνει ένα βήμα για τη κατάκτηση του κυπέλλου

Ο Άρης έχει σημαντικό προβάδισμα για τη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη νίκη του επι της Ξάνθης στο πρώτο παιχνίδι στα Πηγάδια.

Θα μπορούσε μάλιστα, να είχε τελειώσει ήδη την υπόθεση πρόκριση, αν δεν του είχε ακυρωθεί το πεντακάθαρο γκολ του Μανσίνι.

Οι παίκτες και ο Ένινγκ θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την αποψινή αναμέτρηση με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Σαν να μην έγινε ποτέ άλλο παιχνίδι και ξεκινούν όλα από το μηδέν. Το πλάνο να εφαρμοστεί πιστά στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης φυσικά είναι καλύτερη ομάδα από τη Ξάνθη και με τη συμπαράσταση του κόσμου του θα κάνει το πρώτο βήμα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου.

Δεν είναι κακό να το επαναλαμβάνουμε διαρκώς, προκειμένου να γίνει βίωμα στα αποδυτήρια και να περάσει σε όλους όσους έχουν σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η αποψινή είναι η τέταρτη αναμέτρηση που θα δώσει ο Άρης σε χρονικό διάστημα έντεκα ημερών, ενώ τη Κυριακή τον περιμένει ακόμα ενα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Η λογική λέει οτι ο Ένινγκ θα κάνει κάποιες κινήσεις για να φρεσκάρει την ομάδα του, ανεξάρτητα όμως από την ενδεκάδα που θα παρατάξει τελικά ο Γερμανός τεχνικός το σημαντικό είναι αυτοί που που θα αγωνιστούν να αντιληφθούν τη σημασία του παιχνιδιού.

Ενας σοβαρός Άρης, ένας Άρης που θα κατέβει από το πρώτο λεπτό για να δείξει στον αντίπαλο οτι δεν έχει τη παραμικρή ελπίδα, όχι μόνο θα καθαρίσει απο νωρίς την υπόθεση πρόκριση, αλλά θα έχει την ευκαιρία να κάνει και την απαραίτητη συντήρηση δυνάμεων σε ενα μεγάλο μέρος του αγώνα.

Υ. Γ Ήταν φοβερή η αντίδραση όλων στη πράξη ντροπής, στην ρατσιστική επίθεση ορισμένων ανεγκέφαλων οπαδών της ΑΕΛ στον Αμπού Μπά. Δεν έχουν θέση στα γήπεδα…

Υ. Γ 1 Η νίκη του Άρη στο μπάσκετ επί του Ηρακλή ήταν επιβίωσης. Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα του Καμπερίδη. Τα πράγματα φυσικά εξακολουθούν να είναι δύσκολα, ενώ πολύ σημαντικό είναι και το σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Λάρισα, στο οποίο και πάλι η ομάδα χρειάζεται τη συμπαράσταση του κόσμου της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ