Γιαννίκης: «Πρώτη μας ήττα μετά από έξι μήνες, την παίρνουμε σαν μάθημα»

Γιαννίκης: «Πρώτη μας ήττα μετά από έξι μήνες, την παίρνουμε σαν μάθημα»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι ήταν η πρώτη ήττα της ομάδας του μετά από έξι μήνες και θα πρέπει να την πάρουν ως μάθημα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε με 3-1 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου και ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Γιαννίκης, τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να πάρει την ήττα αυτή σαν μάθημα.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Ηπειρωτών τόνισε ότι ρόλο έπαιξαν στο ματς και οι δύο αναγκαστικές αλλαγές, αλλά και το γεγονός ότι θα έπρεπε να είναι πιο κινητική και πιο δραστήρια.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΣ:

Για το ματς: «Για μας είναι μεγάλη η απογοήτευση γνωρίζοντας, βέβαια ότι παίζαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο και την ποιότητα που έχει ο Παναθηναϊκός. Δείξαμε για μικρό χρονικό διάστημα σήμερα το παιχνίδι μας, ήμασταν παθητικοί ειδικά μετά το γκολ που βάλαμε και δώσαμε δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να μας βάλει στην περιοχή. Στοίχισαν σίγουρα και οι δυο αλλαγές που κάναμε στον άξονα, με τους Σιόντη και Κάστρο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, εμείς κοιτάμε την συνέχεια και το πρωτάθλημα».

Για την αλλαγή της εικόνας του ΠΑΣ σήμερα σε σχέση με όσα μας είχε συνηθίσει: «Ήταν η πρώτη μας ήττα φέτος, καμία ομάδα που θα χάσει τον άξονα της δεν θα το περάσει εύκολα. Μέχρι το γκολ, είχαμε πέντε έξι καλές ευκαιρίες, από την άλλη μέχρι το 1-1 ήταν μόνο μια καλή ευκαιρία του Παναθηναϊκού, με μια κεφαλιά. Μετά το γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος θα πίεζε και με τις αλλαγές που θα έκανε έπρεπε η ομάδα να ανταπεξέλθει, να είναι πιο κινητική, πιο δραστήρια. Αυτό δεν έγινε και το πληρώσαμε».

Για το τι θα μπορούσε να κάνει μετά το 2-1 για να κόψει την ορμή του αντιπάλου: «Αλλάξαμε το σύστημα μας αλλά όπως είπα αν κάνεις τις αλλαγές τόσο νωρίς και από τον πάγκο και τακτικά είναι δεμένα τα χέρια σου. Είναι και οι δύο σημαντικοί παίκτες για εμάς, αν συνέβαινε το ίδιο και στον Παναθηναϊκό θα το ένιωθε. Το σημαντικό είναι ότι αλλάξαμε φέτος νοοτροπία, παίζουμε με πίεση, καλό ποδόσφαιρο, αν και σήμερα το δείξαμε μόνο σε μικρό χρονικό διάστημα».

Για το αν η ήττα θα επηρεάσει στη συνέχεια: «Δεν πιστεύω, δεν δείξαμε ως τώρα τέτοιες τάσεις, είναι η πρώτη μας ήττα μετά από έξι μήνες δουλειάς. Το παίρνουμε σαν μάθημα, σαν εξέλιξη, σαν το επόμενο βήμα, θα δούμε πόσο θα μας λείψουν και οι δύο παίκτες και να είμαστε αυτοί που πρέπει στη Λιβαδειά.

Για το πόσο θα λείψουν Κάστρο και Σιόντης: «Έχουν πάθει θλάση, ακόμα δεν ξέρω τι βαθμού. Αμφότεροι πάντως δεν θα είναι στο επόμενο ματς σίγουρα και βλέπουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ