Παναθηναϊκός: Θέλει να παίξει ο Κουρμπέλης, σήμερα θα κριθεί

Παναθηναϊκός: Θέλει να παίξει ο Κουρμπέλης, σήμερα θα κριθεί

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποχώρησε με πρόβλημα στη γάμπα από το κυριακάτικο ντέρμπι και σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι έτοιμος για το ματς της Τούμπας.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποχώρησε με πρόβλημα στη γάμπα από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής και η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου στην Τούμπα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Χθες ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε θεραπεία, ωστόσο ο ίδιος έλεγε πως αισθάνεται καλύτερα το πόδι του. Και θέλει σαν τρελός να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι και να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο μόνο σίγουρο δεν είναι πως το ιατρικό τιμ θα του δώσει το «ok» για να αγωνιστεί στην Τούμπα μιας και η γάμπα δεν είναι εύκολο σημείο και υπάρχει φόβος υποτροπής που θα τον κρατήσει περισσότερο καιρό έξω, σε ένα χρονικό σημείο που ο Παναθηναϊκός έχει πολλά και δύσκολα παιχνίδια.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα, όταν και θα φανεί αν θα είναι στην αποστολή ή όχι.

Από ‘κει και πέρα, αμφίβολος είναι και ο Νάγκι, ο οποίος δέχτηκε το χτύπημα από τον Γιαννούλη στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής. Ο Ούγγρος πονούσε και χθες και σήμερα θα φανεί και για εκείνον αν θα καταφέρει να ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή.

Σχεδόν σίγουρο είναι, πάντως, πως θα δούμε να επιστρέφουν στην ενδεκάδα τόσο ο Ανουάρ, όσο και ο Μπουζούκης, που είναι πλέον πανέτοιμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ