Σάσα: «Ξέρουμε πόσο θέλουν οι οπαδοί μας το Κύπελλο» (vid)

Σάσα: «Ξέρουμε πόσο θέλουν οι οπαδοί μας το Κύπελλο» (vid)

Ο Βραζιλιάνος μέσος αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στην αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για τη προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Άρης στο YouTube ο Λουκας Σάσα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αυριανή αναμέτρηση:«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πανιώνιο η ομάδα εκτός από τη νίκη έπαιξε και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Σε αντίθεση με την προηγούμενη φάση του Κυπέλλου, αυτή τη φορά θα δώσουμε στην έδρα μας το πρώτο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα ,όμως θέλουμε να πάμε στον τελικό και πρέπει να προκριθούμε».

Για το πώς περιμένει τον αντίπαλο: «Σημασία έχει το αποτέλεσμα. Ο Ατρόμητος θα έρθει να παίξει με αντεπιθέσεις. Το πρώτο μέλημα για εμάς θα είναι να μη δεχτούμε γκολ. Εμείς πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και να πάμε στην Αθήνα με ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρουμε την πρόκριση».

Για τη συμπαράσταση του κόσμου του Άρη: «Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο και ότι οι οπαδοί μας θέλουν πολύ το Κύπελλο. Πιστέψτε με και για εμάς τους παίκτες είναι πολύ σημαντικό να κατακτήσουμε τον τίτλο και θα τα δώσουμε όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ