Σάσα: «Δεν χάθηκε τίποτα σήμερα, ανοιχτό αποτέλεσμα στη ρεβάνς»

Σάσα: «Δεν χάθηκε τίποτα σήμερα, ανοιχτό αποτέλεσμα στη ρεβάνς»

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος ανέφερε πως ο Άρης μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου στην έδρα του Ατρόμητου.

Μετά την ισοπαλία μεταξύ του Άρη και του Ατρόμητου για το Κύπελλο, ο Λούκας Σάσα τόνισε πως οι κίτρινοι μπορούν να περάσουν στη φάση των «4» στη ρεβάνς στο Περιστέρι.

Ο Βραζιλιάνος ανασταλτικός χαφ δήλωσε πως αν η ομάδα του είχε σκοράρει στο χαμένο πέναλτι θα κέρδιζε με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Επιπλέον, πρόσθεσε πως ο Άρης είχε πάρει την πρόκριση στο ευρωπαϊκό ματς με τη Λεμεσό φέτος με τον πρώτο αγώνα να λήγει 0-0 και μπορεί να το επαναλάβει.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σάσα:

Για την ισοπαλία: «Το αποτέλεσμα είναι ανοιχτό στη ρεβάνς, είναι ανοιχτό το ζευγάρι. Θέλαμε να κερδίσουμε, θέλαμε τη νίκη, δεν απογοητευόμαστε. Έχουμε τις πιθανότητές μας, στη ρεβάνς παίζουμε ουσιαστικά για δυο αποτελέσματα. Δεν χάθηκε τίποτα σήμερα. Προχωράμε για να πάρουμε την πρόκριση στην έδρα του Ατρόμητου».

Για το τι έφταιξε και δεν κέρδισε ο Άρης: «Φυσικά το πέναλτι ήταν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουμε γκολ, αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, ο αντίπαλος ήταν καλά οργανωμένος αμυντικά. Αν έμπαινε το πέναλτι θα κερδίζαμε».

Για το ότι το παιχνίδι με τη Λεμεσό είχε σκορ 0-0 και ο Άρης πήρε την πρόκριση στην Κύπρο: «Ναι, το ίδιο είχε συμβεί και τότε. Γιατί να μην το ξανακάνουμε; Είμαστε ομάδα που σκοράρουμε όπου και αν παίζουμε. Κοιτάμε τώρα την Τρίπολη και μετά τον Ατρόμητο για να παίξουμε τις πιθανότητές μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ