Άρης: Ακόμα τρία βήματα για το Κύπελλο

Άρης: Ακόμα τρία βήματα για το Κύπελλο

Η ομάδα του Ένινγκ μπορεί να περάσει την ΑΕΚ και να κατακτήσει τον τίτλο που είναι ο μεγάλος στόχος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η κλήρωση έφερε τον Άρη αντιμέτωπο με την ΑΕΚ στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο ΟΑΚΑ και το δεύτερο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Κάθε αντίπαλος σ’ αυτή τη φάση του θεσμού θα ήταν δύσκολος. Δεν υπάρχει, όμως, ομάδα που μπορεί να τρομάξει τον Άρη.

Η ομάδα του Ένινγκ έχει όλες τις δυνατότητες να τα καταφέρει και προκριθεί στον μεγάλο τελικό. Ήταν, άλλωστε, καλύτερη και στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσε με την ΑΕΚ τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Χωρίς τα διαιτητικά λάθη θα κέρδιζε και στα δύο.

Η ΠΑΕ Άρης ζήτησε με ανακοίνωση της μετά τα όσα έγιναν στο Κλεάνθης Βικελίδης ξένους διαιτητές στα πλέι οφ και στα ημιτελικά του κυπέλλου. Είναι απόλυτα δικαιολογημένο το αίτημα της και θα πρέπει να γίνει δεκτό. Όπως ολα δείχνουν, μάλιστα, έτσι θα γίνει.

Η παρουσία ξένων διαιτητών θα διώξει τη καχυποψία από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Ακόμα και να κάνουν λάθη, κανείς δεν θα μπορεί να πει το παραμικρό.

Στον Άρη θα αφήσουν στην άκρη τη κλήρωση και θα επικεντρώσουν τη προσοχή τους στο σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.

Ο Άρης θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ και τη πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Ενας ακόμα λόγος που κάνει πιο επιτακτική την κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στη Λαμία, είναι οτι θα δώσει την ευκαιρία στον Ένινγκ να κάνει ροτέσιον στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και να ξεκουράσει βασικούς παίκτες ενόψει του πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Υ.Γ. Ο Ιντέγε θέλει πολύ να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Λαμία. Δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση, όμως, να ριψοκινδυνέψει κανείς τη συμμετοχή του αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος, καθώς υπάρχει και ο ημιτελικός κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Υ. Γ1. Αν, περάσει, πάντως ο Άρης στον τελικό γιατί να μη προτείνει η ΠΑΕ να γίνει αυτός στο Κλεάνθης Βικελίδης; Υπάρχει, άλλωστε, προηγούμενο από το 2003, όταν και ο τότε τελικός Άρης -ΠΑΟΚ έγινε στη Τούμπα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ