Κώλυμα δήλωσε το μέλος της Original, δεν πάει στο «K. Βικελίδης»

Κώλυμα δήλωσε το μέλος της Original, δεν πάει στο «K. Βικελίδης»

Μετά το άγριο κράξιμο και τις οργισμένες αντιδράσεις, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Αλέξανδρος Σφήκας, δήλωσε κώλυμα και δεν θα βρεθεί το βράδυ της Τετάρτης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η… εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, για μία ακόμα φορά να προκαλεί την οργή της φίλαθλης γνώμης, με την απόφασή του να στείλει ως παρατηρητή στο Αρης – ΑΕΚ έναν δηλωμένο οπαδό της Ενωσης.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας, Αλέξανδρο Σφήνα, ο οποίος είναι μέλος της Original και ο Βαγγέλης Γραμμένος τον έστειλε στον Κλεάνθης Βικελίδης ως παρατηρητή για τον ημιτελικό του Αρη με την ΑΕΚ. Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Ο ορισμός του Σφήνα σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας να δηλώνει τελικά το μεσημέρι της Τρίτης κώλυμα και να εξαιρείται από τον ορισμό. Δεν γινόταν διαφορετικά, αφού οι αντιδράσεις ήταν πάρα πολλές και ο ορισμός του έβαζε… φωτιά στο παιχνίδι.

Δεν είναι δυνατόν να ορίζεται ως παρατηρητής του παιχνιδιού Αρης – ΑΕΚ, ένας από τα πιο σημαντικούς αγώνες της φετινής σεζόν για τις δύο ομάδες, αλλά και από τα πιο κρίσιμα ματς της διοργάνωσης, ένας δηλωμένος οπαδός της Ενωσης. Όπως είδατε μάλιστα ο Σφήνας είναι «άρρωστος» με την ομάδα του και είναι μέλος της Original.

Η απόφαση του να δηλώνει κώλυμα στέλνει και πάλι το μπαλάκι πίσω στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και στον πρόεδρο της επιτροπής Κυπέλλου, Μάνο Γαβριηλίδη. Οι δύο άνδρες θα αποφασίσουν ποιος θα αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο Σφήνα, ο ορισμός του οποίου αποτελούσε σκάνδαλο και όπως ήταν λογικό προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ