Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σεβίλλη 1-2

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σεβίλλη 1-2

Η Σεβίλλη έκανε την ανατροπή στο Σαν Μαμές και... αγκάλιασε το σεντόνι!

Σεβίλλη για Champions League! Η ομάδα του Λοπετέγι φιλοξενήθηκε από την Μπιλμπάο για την 35η αγωνιστική της La Liga, επικρατώντας με 2-1. Οι Ανδαλουσιανοί έκαναν την μεγάλη ανατροπή στο Σαν Μαμές και κουνάνε… σεντόνι.

Η Σεβίλλη βρίσκεται στην 4η θέση με 63 βαθμούς, στο +6 από την 5η Βιγιαρεάλ. Από την άλλη, οι Βάσκοι έμειναν στην 9η θέση με 48 πόντους και έχασαν έδαφος στη μάχη για το Europa League.

Στο 29’ η Μπιλμπάο μπήκε μπροστά στο σκορ. Η μπάλα στρώθηκε δεξιά στον Κάπα, που έγραψε το 1-0 με διαγώνιο πλασέ. Όμως, το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους που έφτασαν στη μεγάλη ανατροπή.

Αρχικά, στο 69ο λεπτό, ο Μπανέγα με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε το ματς. Πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης έκανε τη σέντρα, με τον Μουνίρ να γράφει με κεφαλιά το 1-2 για τους Ανδαλουσιάνους.

Έτσι, η ομάδα του Λοπετέγι βλέπει… αστεράκια!

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Γιούρι (25’ Μπαλενθιάγα), Μαρτίνεθ, Ουνάι Νούνιεθ, Κάπα (79’ Βιγιαλίμπρε), Βέσγα, Ντάνι Γκαρσία, Σανσέτ (46’ Ντε Μάρκος), Κόρδοβα (79’ Κενάν Κόντρο), Μουνιαΐν, Ουίλιαμς (79’ Ιμπάι Γκόμεθ)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Ρεγκιλόν, Ντιέγκο Κάρλος, Κουντέ, Νάβας, Γκουντέλι, Χορδάν (64’ Μουνίρ), Μπανέγα, Σούσο, Εν Νεσιρί (64’ Ντε Γιονγκ), Οκάμπος (88’ Bάσκες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ