Μόντριτς : «Ποιος δεν θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στη Ρεάλ;»

Μόντριτς : «Ποιος δεν θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στη Ρεάλ;»

Ο Λούκα Μόντριτς μίλησε για το μέλλον του και ξεκαθάρισε ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του στη Ρεάλ.

Το καλοκαίρι του 2021 λήγει το συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ίδιο να ελπίζει πως θα «σπάσει» τον κανόνα, σύμφωνα με τον οποίο οι μέσοι δεν μένουν στην ομάδα μετά τα 35 τους.

Μιλώντας στο Sportske novosti, ο 34χρονος Κροάτης μέσος τόνισε, ανοιχτά, πως θέλει να κρεμάσει τα παπούτσια του στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, λέγοντας το εξής: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παίζω στην Ρεάλ μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Ποιος δεν θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του εδώ. Πρέπει να δούμε αν το θέλει και η ομάδα. Είναι σπάνιο για τους μέσους να μείνουν εδώ μετά την ηλικία των 35 ετών, και αν η Ρεάλ πιστεύει ότι δεν είμαι πλέον κατάλληλος για να παίζω εδώ, είμαι ακόμα ανοιχτός σε αυτή την επιλογή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παίζω στην Ρεάλ μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Ποιος δεν θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του εδώ. Πρέπει να δούμε αν το θέλει και η ομάδα. Είναι σπάνιο για τους μέσους να μείνουν εδώ μετά την ηλικία των 35 ετών, και αν η Ρεάλ πιστεύει ότι δεν είμαι πλέον κατάλληλος για να παίζω εδώ, είμαι ακόμα ανοιχτός σε αυτή την επιλογή».

Για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος, ο Μόντριτς είπε πως: «Είμαι γεμάτος από ευτυχία και ικανοποίηση. Στην Μαδρίτη έχω ήδη κερδίσει 16 τίτλους, αλλά αυτός (ο τίτλος) με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Θα έπρεπε να κερδίσουμε περισσότερα πρωταθλήματα αλλά όλα αυτά είναι παρελθόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ