Ολυμπιακός : Στο «ραντάρ» και της Μπέτις ο Ζοσέ Σα

Ολυμπιακός : Στο «ραντάρ» και της Μπέτις ο Ζοσέ Σα

Οι «βερδιμπλάνκος» παρακολουθούν τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και σκέφτονται να καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του.

Ενδιαφέρουσα προμηνύεται η μεταγραφική περίοδος για τον Ζοσέ Σα… Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας συμπεριλαμβάνεται στη short-list του Ντιέγκο Σιμεόνε για την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά το όνομα του ακούγεται και στην Ανδαλουσία.

Η ισπανική ιστοσελίδα «futbolistos.es» υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι της Μπέτις παρακολουθούν καιρό τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Οι «βερδιμπλάνκος» θεωρούν ότι ο Σα έχει τα προσόντα για να κάνει καριέρα στην Primera Division, αλλά δεν έχουν αποφασίσει εάν θα καταθέσουν πρόταση.

«Ο Σα είναι πολύ δημοφιλής στα γραφεία της Μπέτις» αναφέρει το δημοσίευμα, προκειμένου να καταδείξει τη θετική γνώμη για τον 27χρονο γκολκίπερ. Επίσης, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Μπέτις έχει τη δυνατότητα να αγοράσει τον Σα, εφόσον το αποφασίσει.

Ο Σα έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι τον Ιούνιο του 2023 και είναι ο αδιαμφισβήτητος «νούμερο ένα» στον σχεδιασμό του Πέδρο Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ