«Προτάθηκε στην Μπαρτσελόνα ο Μανέ»

«Προτάθηκε στην Μπαρτσελόνα ο Μανέ»

Μία μεγάλη είδηση βγαίνει στο φως της δημοσιότητας, καθώς σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ο Σαντιό Μανέ προτάθηκε στην Μπαρτσελόνα!

Ακόμα κάνει «μπαμ»… η «βόμβα» που έριξε το βράδυ της Τρίτης, ο Λιονέλ Μέσι, ανακοινώνοντας στην Μπαρτσελόνα πως αποχωρεί οριστικά από το σύλλογο, έπειτα από 20 ολόκληρα χρόνια. Οι «μπλαουγκράνα» μίλησαν επίσημα για το θέμα, αναφέροντας πως θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ, στο «Καμπ Νόου», ωστόσο φαίνεται πως η απόφαση είναι ειλημμένη!

Νέα δημοσιεύματα από την Καταλονία ωστόσο, κάνουν λόγο πως η Μπαρτσελόνα έχει ήδη έτοιμη τη λύση σε περίπτωση, που ο Μέσι δεν αλλάξει γνώμη. Φυσικά και κανένας δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό του pulga, όμως το όνομα του Σαντιό Μανέ θα μπορούσε να φέρει πολλά χαμόγελα στις τάξεις των «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, ο Σενεγαλέζος έχει προταθεί στην Μπαρτσελόνα και φέρεται διατεθειμένος να αγωνιστεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Ρονάλντ Κούμαν, με τον οποίο συνυπήρξε στη Σαουθάμπτον από το 2014 έως το 2016. Ο 28χρονος εξτρέμ δεν έχει δεχτεί ακόμη την πρόταση ανανέωσης της Λίβερπουλ, δείχνοντας ίσως πως επιθυμεί μία νέα πρόκληση στην καριέρα του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ