Στη Λεγανιές ο Μορλάνες που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό

Στη Λεγανιές ο Μορλάνες που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό

Οριστικό τέλος μπαίνει στην υπόθεση που ήθελε τον Μορλάνες ντυμένο στα «πράσινα», αφού ο Ισπανός επιθετικός αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να υπογράψει στη Λεγανιές.

Ο Μανού Μορλάνες βρήκε τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του και έδωσε οριστικό φινάλε στα «θέλω» του Παναθηναϊκού, τον οποίο απασχόλησε κατά το παρελθόν. Ο 21 ετών ταλαντούχος επιθετικός της Βιγιαρεάλ, όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στη Λεγανιές, ως δανεικός.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της «Diario AS» αναφέρει: «Η Λεγανιές θα είναι η επόμενη ομάδα του Μανού Μορλάνες. Η ισπανική ομάδα… κέρδισε το παιχνίδι διεκδίκησης του παίκτη, καθώς ενδιαφέρον είχαν παρουσιάσει και οι Παναθηναϊκός με τη Γκενκ.

Ο Ισπανός επιθετικός έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 30 συμμετοχές με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ, σημειώνοντας ένα γκολ και πέντε ασίστ.

Η περίπτωση που εξέταζε ο Τσάβι Ρόκα από τον περασμένο Δεκέμβριο, κάπου εδώ τελειώνει και οριστικά αφού ο Μορλάνες βρήκε ποδοσφαιρική… Ιθάκη. Ο 21χρονος χαφ αποτελεί ένα από τα πλέον υποσχόμενα ταλέντα στην Ισπανία και ευελπιστεί να αναδείξει την ποιότητά του με τη νέα του ομάδα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ