Επιστρέφει στην Μπιλμπάο ο Μαρτίνεθ (pic)

Επιστρέφει στην Μπιλμπάο ο Μαρτίνεθ (pic)

Ο Χάβι Μαρτίνεθ ετοιμάζει βαλίτσες και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Μπιλμπάο μετά από οκτώ χρόνια.

Ο Χάβι Μαρτίνεθ αποφάσισε μετά από μία γεμάτη οκταετία, να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου. Ο 32χρονος μέσος είχε τεθεί εκτός πλάνων και ένα χρόνο πριν την λήξη του συμβόλαιού του, αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία με τους «βαυαρούς».

Όπως αναφέρει η «Bild» ο έμπειρος Ισπανός αναμένεται να επιστρέψει σε γνώριμα μέρη, καθώς είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο ισπανικός σύλλογος ήταν ο τελευταίος του πριν πάρει το αεροπλάνο για την Γερμανία το 2012, έναντι 40 εκατ. ευρώ. Οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις και, μάλιστα, φαίνεται ότι θα ολοκληρώσουν την μεγάλη επιστροφή.

Εκτός από αυτές τις δύο ομάδες, ο διεθνής χαφ έχει αγωνιστεί και με την Οσασούνα, στην οποία ανδρώθηκε κιόλας. Με την φανέλα των τρεμπλούχων μέτρησε 238 παραστάσεις με απολογισμό 13 γκολ και εννιά ασίστ ενώ κατέκτησε συνολικά οκτώ πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα και τρία Σούπερ Καπ Γερμανίας, δύο Champions League, ένα UEFA Super Cup και ένα Παγκόσμιο Συλλόγων. Τέλος, έχει 18 συμμετοχές με την εθνική Ισπανίας και ήταν μέρος της «χρυσής» γενιάς, πανηγυρίζοντας ένα EURO και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ