Βαλένθια – Ουέσκα 1-1 (vid)

Βαλένθια – Ουέσκα 1-1 (vid)

Βαλένθια και Ουέσκα έμειναν στο 1-1 με τον Δημήτρη Σιόβα να πετυχαίνει το γκολ των φιλοξενούμενων.

Η Ουέσκα έφυγε με το ισόπαλο 1-1 από το «Μεστάγια» κόντρα στη Βαλένθια για την 3η αγωνιστική της La Liga βρίσκοντας το γκολ με τον Δημήτρη Σιόβα.

Ο Έλληνας αμυντικός αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και η δεύτερη συμμετοχή του με τη φανέλα της Ουέσκα ήταν πολύ καλή. Ωστόσο οι «νυχτερίδες» άνοιξαν το σκορ στο 38ο λεπτό με τον Βας και έκλεισαν με το υπέρ τους προβάδισμα το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Σιόβα να αναλαμβάνει δράση. Συγκεκριμένα στο 63ο λεπτό πήρε μια εκπληκτική κεφαλιά και διαμόρφωσε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Νομενέκ, Γκαγιά, Σανμάρτιν, Ντιακαμπί, Βας, Τζέισον (64′ Μούσα), Κοντογκμπιά, Ράσιτς (94′ Εσκουδέρο), Γκέντες (85′ Λι Κάνγκιν), Γκόμες, Βαγιέχο (64′ Γκαμεϊρό)

ΟΥΕΣΚΑ: Φερνάντεθ, Λόπεθ (80′ Λουσίνιο), Πουλίδο, Σιόβας, Γκαλάν, Χουάν Κάρλος (62′ Μπόρχα Γκαρθία), Παράδα, Σεοάν, Βιθέντε (90′ Εσκρίτσε), Οκαζάκι (80′ Οντιβέρος), Φερέιρο (90′ Μουνιόθ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ