Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ 4-0 (vid)

Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ 4-0 (vid)

Με «σόου» του 17χρονου Άνσου Φατί η Μπαρτσελόνα επικράτησε εύκολα με 4-0 της Βιγιαρεάλ κάνοντας εμφατικό «ποδαρικό» στην πρεμιέρα της νέας σεζόν και του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της ομάδας.

Μπορεί το κλίμα στον σύλλογο να είναι «κρύο», μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να έμεινε εν τέλει χωρίς τη θέληση του, η Μπαρτσελόνα ωστόσο μπήκε «φουριόζα» στη νέα αγωνιστική περίοδο, επικρατώντας της Βιγιαρεάλ με 4-0, έχοντας τον Άνσου Φατί ως απόλυτο πρωταγωνιστή!

Μόλις στο 15ο λεπτό ο 17χρονος άσος των «μπλαουγκράνα» έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» του παιχνιδιού, ολοκληρώνοντας εξαιρετικά με ένα μονοκόμματο πλασέ την πάσα του Ζόρντι Άλμπα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Φατί σκόραρε ξανά, μετά από μια απίστευτη κούρσα του Φιλίπε Κουτίνιο.

Ο Ισπανός εξτρέμ είχε «κέφια» και αυτό έβγαινε στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας μάλιστα και άψογη χημεία με τον Λιονέλ Μέσι. Στο 35′ ο Φατί κέρδισε και πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Μέσι, ανοίγοντας και αυτός λογαριασμό για τη φετινή σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και συνέχισε να δημιουργεί πολλά προβλήματα στη Βιγιαρεάλ του Ουνάι Έμερι που έμοιαζε ανήμπορη να αντιδράσει… Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο κεντρικός αμυντικός του «κίτρινου υποβρύχιου», Πάου Τόρες, σκόραρε, ωστόσο στη λάθος εστία, γράφοντας το τελικό 4-0 για την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα έριξε αισθητά τον ρυθμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ελάχιστες φορές, χωρίς να ανησυχήσουν τον Νέτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ