Ντεστ : «Θέλω να γίνω σαν τον Ντάνι Άλβες»

Ντεστ : «Θέλω να γίνω σαν τον Ντάνι Άλβες»

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε τον Σερζίνιο Ντεστ, ο οποίος δήλωσε ότι θέλει να ακολουθήσει χνάρια του πρώην θρύλου της ομάδας, Ντάνι Άλβες.

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε χθες το νέο μεταγραφικό της απόκτημα, Σερτζίνιο Ντεστ. Ο 20χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, που ήρθε για να καλύψει το κενό του Σεμέδο, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιό με τους «Μπλαουγκράνα».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μπαρτσελόνα μίλησε για τις εντυπώσεις του και τους στόχους του, τονίζοντας ότι θέλει να βαδίζει στα χνάρια του άλλοτε παίκτη των Καταλανών, Ντάνι Άλβες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντεστ: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Μπαρτσελόνα. Η Μπάγερν με ήθελε, είναι μεγάλη ομάδα, αλλά ακολούθησα την καρδιά μου και γι’ αυτό υπέγραψα στην Μπαρτσελόνα. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην ομάδα και να τη βοηθήσω να κατακτήσει τίτλους δικαιώνοντας όσους με επέλεξαν.

Αγαπημένη μου θέση είναι αυτή του μπακ και ελπίζω να την κρατήσω. Θα ήθελα να γίνω σαν τον Ντάνι Άλβες, να τρέχω πάνω-κάτω στη γραμμή».

Εν συνεχεία, για τη μεταγραφή του νεαρού Αμερικανού μίλησε και ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Με την απόκτηση του Ντεστ συνεχίζουμε την ανανέωση του δυναμικού μας. Θα προσθέσει ενέργεια, φιλοδοξία και επιθετικό ένστικτο στο ρόστερ μας».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ