Μπαρτσελόνα : Γκαρθία έρχεται, Τοντιμπό φεύγει

Μπαρτσελόνα : Γκαρθία έρχεται, Τοντιμπό φεύγει

Έτοιμη να ανεβάσει την πρόταση της για τον Έρικ Γκαρθία είναι η Μπαρτσελόνα, την ώρα που ο Ζαν Κλερ Τοντιμπό βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Έτοιμη να ρίξει την τελευταία της «ζαριά» στη φετινή μεταγραφική περίοδο είναι η Μπαρτσελόνα. Με τις ώρες να μετράνε αντίστροφα και την κλεψύδρα να αδειάζει, οι «μπλαουγκράνα» κάνουν τις τελευταίες τους κινήσεις, θέλοντας να καλύψουν τις τρύπες του ρόστερ.

Ένας από τους μεγάλους στόχους των Καταλανών, είναι ο Έρικ Γκαρθία. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός, προϊόν της Μασία, ήταν στα «ραντάρ» της ομάδας πριν καν αναλάβει ο Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος φέρεται να έχει δώσει το «οκ» για μια τελευταία πρόταση μέσα στις επόμενες ώρες.

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να ετοιμάζει πρόταση ύψους 17 εκατομμυρίων ευρώ, όπως υποστηρίζουν σχεδόν όλα τα μεγάλα Μέσα της Ισπανίας, θέλοντας να πείσει τη Μάντσεστερ Σίτι να δεχτεί την πρόταση, με τον Πεπ Γκουαρνιόλα να έχει κάνει γνωστή την πρόθεση του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει  στην ομάδα από όπου έμαθε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Από την άλλη καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης θα έχει η μεταγραφή του Ζαν Κλερ Τοντιμπό. Ο Γάλλος στόπερ δεν υπολογίζεται από τον Κούμαν, με τους «μπλαουγκράνα» να ψάχνουν ομάδα για να τον ξεφορτωθούν. Σύμφωνα με το ισπανικό ESPN, εάν δεν προχωρήσει η πώληση του Τοντιμπό, τότε δύσκολα θα αποκτηθεί ο Γκαρθία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ