Πουγιόλ : «Ο Μέσι έχει το δικαίωμα να αποφασίζει για τον εαυτό του»

Πουγιόλ : «Ο Μέσι έχει το δικαίωμα να αποφασίζει για τον εαυτό του»

Για την αρχική απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα μίλησε ο «θρύλος» τον «μπλαουγκράνα», Κάρλες Πουγιόλ.

Ο Λιονέλ Μέσι τελικά έμεινε, με ή χωρίς τη θέληση του… Και αφού έμεινε, είναι σίγουρο πως θα δώσει όλο του το «είναι» για την ομάδα της καρδιάς του, την Μπαρτσελόνα. Εξάλλου το πρόβλημα δεν είναι με την ομάδα αλλά με τη διοίκηση Μπαρτομέου που έχει βαλθεί να καταστρέψει το όνομα και όλα όσα αντιπροσωπεύει ο σύλλογος.

Ο Αργεντινός είδε πολλούς από τους ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία με τον σύλλογο να παίρνουν το μέρος του, όπως ο Τσάβι, ο Ετό και πολλοί ακόμη. Ένας από αυτούς είναι και ο Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που είχε εκφράσει ανοιχτά την στήριξη του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο «θρύλος» και πρώην αρχηγός των «μπλαουγκράνα» μίλησε ξανά για την υπόθεση του «pulga», επιλέγοντας για ακόμη μια φορά να πάρει το μέρος του.

«Ο Λέο έχει κερδίσει το δικαίωμα να αποφασίζει για τον εαυτό του. Μιλάμε για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της Μπαρτσελόνα αλλά και για τον καλύτερο όλων των εποχών. Προφανώς και θα μας πονούσε όλους εάν έφευγε από την ομάδα, ωστόσο είχε το δικαίωμα να επιλέξει. Στο τέλος αποφάσισε να μείνει και ανέφερε πως έχει πολλά κίνητρα. Είμαι χαρούμενος και ελπίζω να συνεχίσει για πολλά χρόνια στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ