Γκριεζμάν : «Ο Ντεσάμπ ξέρει σε ποια θέση να με βάλει»

Γκριεζμάν : «Ο Ντεσάμπ ξέρει σε ποια θέση να με βάλει»

Ο Γάλλος επιθετικός αναφέρθηκε στο τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Κροατία και έριξε την «μπηχτή» του για τον Ρονάλντ Κούμαν.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν ήταν ο ποδοσφαιριστής που άνοιξε το σκορ, στο ματς της εθνικής Γαλλίας κόντρα στη Κροατία. Ο διεθνής επιθετικός της Μπαρτσελόνα μίλησε μετά τον αγώνα, για το τέρμα που πέτυχε αλλά και για την ικανοποίησή του για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι συμπαίκτες.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να πετάξει και την «μπηχτή» του για τον Ρονάλντ Κούμαν. Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά πως, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ξέρει σε ποια θέσει πρέπει να τον βάλει για να αποδώσει στα μέγιστα. Κάτι τέτοιο είχε πει και πριν λίγες μέρες και ο ίδιος ο ομοσπονδιακός προπονητής ενώ το είχε αναφέρει και ο Κούμαν όταν ανέλαβε την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά είπε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς και κυρίως γιατί δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός. Δυσκολευτήκαμε αλλά πήραμε τη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Το γκολ που πέτυχα ήταν πολύ όμορφο. Μου ήρθε η μπάλα καλά και σκόραρα. Ο Ντεσάν ξέρει που να με βάλει. Μου δίνει ψυχολογικό αβαντάζ η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν ο προπονητής μου και οι συμπαίκτες μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ