«Μάχη» μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης για Μπρούνο Φερνάντες (pic)

«Μάχη» μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης για Μπρούνο Φερνάντες (pic)

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δείχνει σημάδια αποχώρησης από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μπρούνο Φερνάντες ήρθε σε ρήξη με τον προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Σόλσκιερ. Για αυτό τον λόγο, υπάρχουν αρκετές φήμες που φέρνουν τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να σκέφτεται την αποχώρηση από τον αγγλικό σύλλογο ενόψει Γενάρη.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Daily Mail», έτοιμες να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του είναι οι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο κορυφαίες ομάδες της Ισπανίας κοιτάνε με πολύ καλό μάτι την περίπτωση του Πορτογάλου και θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Βέβαια, με το συμβόλαιό του να εκπνέει το 2025, οι «μπέμπηδες» θα έχουν αρκετά υψηλές απαιτήσεις, αφού πριν οκτώ μήνες δαπάνησαν 68 εκατ. λίρες για τον αποκτήσουν. Πάντως, όλα θα εξαρτηθούν από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δείχνει να μην συμφωνεί με τον τεχνικό της αγγλικής ομάδας.

Να θυμίσουμε πως ο 26χρονος διεθνής είναι ένας από τους πολυτιμότερους των «κόκκινων διαβόλων» καθώς μετράει 14 γκολ και 10 ασίστ σε διάστημα 26 συμμετοχών από τον περασμένο Γενάρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ